Gap

Mind the Gap: bajban a divatcég

Szakít egymással a Gap cég és az eddig hozzá tartozó Old Navy brand, az értékesítések nagy részét az utóbbi adta az elmúlt években.

Mind the Gap: bajban a divatcég

Szakít egymással a Gap cég és az eddig hozzá tartozó Old Navy brand, az előbbi csökkenő eladásokkal küszködik, az értékesítések nagy részét az utóbbi adta az elmúlt években. A Gap gondjait tovább súlyosbíthatja a lépés. 

Már Bernanke bíztatásának sem hisz a piac

Az amerikai részvénypiac kedden egy lefelé tartó hullám közepén emelkedő gap-pel nyitott, és ezek a lehetőségek általában nagy figyelmet vonzanak. Ekkora korrekcióban sokaknak fordul meg a fejében, hogy a további emelkedésre játsszanak.

Gyenge májust zárt a Wall Street

Az amerikai részvények alacsony forgalom mellett harmadik napja emelkedtek a hosszú hétvége előtti időszakban.

Rengeteg aggódnivalója van a Wall Street-nek

Az amerikai részvények pénteken estek, részlegesen kiegyensúlyozva az előző két napi emelkedést. Az európai adósságok miatti aggodalmak mellett két kiskereskedő is hozzájárult a gyengélkedéshez.

A líbiai felkelésbe a tőzsde is beleremeg

Afrika harmadik legnagyobb olajkitermelője, Líbia ijesztette meg a Wall Street-et és esést váltott ki az indexeken - az S&P 500 indexet az elmúlt hat hónap legélesebb esésébe küldte.

Motorzajra pörgött fel a részvénypiac

Az amerikai piac részvényei másfél százalékot száguldottak, ahogy a bikák lendületet gyűjtöttek a General Motors (GM) New York-i tőzsdére való sikeres visszatérésére és nyilvános első kibocsátására.
Világgazdaság Piactér