Gráf József

Veres János: Semmi gond nem volt a bábolnai ügylettel

A törvényi előírásoknak megfelelően készítették elő és döntöttek az előző ciklusban a bábolnai IKR Zrt. államilag garantált 6,2 milliárd forintos hitelfelvételéről - állították egybehangzóan a volt kormánytagok és a cég vezérigazgatója az Országgyűlés vizsgáló albizottsága keddi ülésén.
2011.06.21 Olvasási idő:

Itt a megállapodás - erősödik a forint

Az uniós megegyezés hatására megindult a korrekció a piacokon. A Budapesti Értéktőzsde vezető részvényindexe a Bux is az elmúlt napok óriási esése után ismét emelkedni kezdett. A forint kurzusa is fölfelé indult.
2011.06.17 Olvasási idő:

Viták az agrárpénzekről - sokat bukhatunk rajta

Veszíthet Magyarország a területalapú támogatások egységesítésével
2010.09.23 Olvasási idő:

Kapacitást bővít az Opel

Több járműipari konszern is beruház Magyarországon: motor, sebességváltó, gumiabroncs készül
2010.09.22 Olvasási idő:

Barroso dicsérete Athénnak

2010.09.22 Olvasási idő:

Gráf Gyurcsányról: A tehetségek gyakran elvetik a sulykot

Ha az MSZP nyerte volna meg a választásokat, akkor is visszavonult volna – mondta a Népszabadságnak adott interjúban Gráf József, leköszönő agrárminiszter. Meglátása szerint az MSZP bukásához többek között Gyurcsány Ferenc megingásán át vezetett az út.
2010.04.21 Olvasási idő:

Önmegtartóztatás kellene

2010.04.21 Olvasási idő:

Gráf József távozik a politikai életből

Öt év kormányzati szerepvállalás után távozik a politikai életből Gráf József mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszter – tudta meg a Dunántúli Napló.
2010.04.06 Olvasási idő:

Gráf: A tokaji védelmében az Európai Bírósághoz fordulunk

Hét ország érintett a külföldiekre vonatkozó földvásárlási moratórium meghosszabbítása ügyében, ám Magyarország mellett csak Szlovákia jelezte, hogy benyújtja Brüsszelnek az erre vonatkozó kérelmét. A magyar szaktárca ma egyezteti elképzeléseit a hazai érdekképviseletekkel – nyilatkozta a Duna Televízió reggeli műsorában Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter.
2010.03.22 Olvasási idő:

Hivatalosan is kérjük a földmoratórium meghosszabbítását

A kormány hivatalosan is kéri a földvásárlási moratórium meghosszabbítását, és felhatalmazta Gráf József földművelésügyi minisztert, hogy folytassa le az ehhez szükséges szakmai egyeztetéseket az érintett tárcákkal, valamint a szakmai és érdekvédelmi szervezetek képviselőivel - közölte a kormányszóvivő pénteken az MTI-vel.
2010.03.19 Olvasási idő: