HACCP

Javuló vendéglátóhelyek

Kedvező tapasztalatokkal zárult a kiemelt nyári élelmiszer-biztonsági ellenőrzés.
2011.08.10. 05:00 Olvasási idő: 0 perc

A kormány szabályozza a fagylalt hőmérsékletét

Egyszerűsödnek és rugalmasabbá válnak a kisebb vendéglátó-ipari egységekre vonatkozó előírások, ezzel együtt vállalkozásbarát lesz a szabályozás - mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára.
2011.07.05. 16:46 Olvasási idő: 0 perc

Jóval olcsóbbá tenné a közétkeztetést az RFV programja

Akár 40 százalékos energia- és 50 százalékos nyersanyag-megtakarítást is elérhetnek az önkormányzatok a Regionális Fejlesztési Vállalat (RFV) Nyrt. konyhatechnológiai reorganizációs programjával.
2009.08.28. 09:43 Olvasási idő: 0 perc

Búcsú a klórtól - Szecessziós high-tech gépház a Vízműveknél

Búcsú a klórtól: beindították Magyarország legnagyobb ivóvíz-fertőtlenítő UV-berendezését a káposztásmegyeri műemlék épületben.
2008.09.27. 08:10 Olvasási idő: 0 perc