hitelező

Megelőzhető a többi hitelező

Továbbra is rengeteg cég fut a kintlévőségei után, Magyarországon mégis ódzkodunk attól, hogy partnerünktől közokiratba foglalt tartozáselismerést kérjünk.
2017.08.02 Olvasási idő:

Rác fürdő: Tízmilliárdot követelnek a hitelezők

2017.01.10 Olvasási idő:

Görög adósság: megállapodtak az államháztartás célkitűzéseiről

Megállapodás született hétfő éjjel a görög kormány és hitelezői, az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) között a görög államháztartás 2016-os célszámairól.
2015.08.11 Olvasási idő:

Szabadságra mentek az Arcadom hitelezői

2015.07.15 Olvasási idő:

Újra a japán bankok a legnagyobb nemzetközi hitelezők

A japán bankok újra a világ legnagyobb hitelezői, visszaszerezték a 90-es évek végén elveszített elsőségüket - jelentette vasárnap a határokat átszelő fizetési forgalmat globálisan regisztráló BIS (Bank for International Settlements), a Nemzetközi Fizetések Bankja.
2013.09.15 Olvasási idő:

Titkos tárgyalások - Az eurózóna megint mélyen a zsebébe nyúlhat

Görögország hitelezői azt fontolgatják, ne nyújtsanak-e további adósságcsökkentést a válsággal küzdő állam részére - írja a Financial Times Deutschland (FTD).
2012.09.21 Olvasási idő:

Mi lesz a Malévval? - Az NFM "ésszerű kompromisszumot" keres

Ésszerű kompromisszumra törekszik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt., valamint annak tulajdonosai a vagyonkezelői szerződés ügyében - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztálya az MTI kérdésére.
2012.02.09 Olvasási idő:

Kiszabadították az esztergomi fideszeseket

Az esztergomi önkormányzati képviselőtestület válságmegbeszélést tartott ma, miután a városban sem a közétkeztetésre, sem a világításra nincs már pénz. Megállapodás eddig nem született.
2011.11.25 Olvasási idő:

Felszámolnák a cégtemetőket - Változó szabályok

Egyszerűsödnek a csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló szabályok, ezáltal csökkennek a hazai vállalkozások terhei, és megtisztul a gazdasági környezet az alvó, működésképtelen cégektől – jelentette be a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.
2011.11.18 Olvasási idő:

"Japán bedobhatja az atombombát"

Japánról leggyakrabban azt a kérdést szokták feltenni, hogy lehet ilyen erős a jen, amikor az országban immár 20 éve folyamatosan tart a recesszió. A válasz viszonylag egyszerű, és akár intuitíve könnyen belátható, hiszen közgazdász szemszögből tökéletesen logikus. A fizetőeszköz a deflációból és a megtakarítások hatalmas többletéből merít erőt.
2011.10.24 Olvasási idő: