Kökény Mihály

Azért táplálunk, hogy gyógyíthassunk

Jobb a gyógyítás kimenetele, kevesebb a szövődmény, kevesebb a kórházi költség és lerövidül a kórházi tartózkodás ideje a megfelelően táplált betegeknél. Az alultápláltság népegészségügyi probléma, ami tetemes kár a társadalomnak – derült ki a Világgazdaság szakmai konferenciáján.
2010.02.26 Olvasási idő:

Ashtont hiányolták a védelmi miniszterek

2010.02.26 Olvasási idő:

Hiába csökken a Fidesz népszerűsége, még mindig magasan nyernének most vasárnap

Ugyan jelentősen csökkent a Fidesz támogatottsága, de még így is a biztos szavazók 43 százaléka szavazna "most vasárnap" a legnagyobb ellenzéki pártra – derült ki a Nézőpont Intézet kutatásából.
2010.02.17 Olvasási idő:

Nyilvánosságra kell hozni az Omninvest szerződést

Az adatvédelmi biztos azt javasolja, hogy legyen nyilvános az Omninvesttel kötött szerződés. A cég elfogadja az ajánlást, de a tulajdonosi szerkezet nyilvánosságra hozatalát nem tartja valószínűnek. A parlamenti szakbizottság elnöke szerint a héten feloldják a titokvédelmet.
2009.11.10 Olvasási idő:

Könyvelési problémák

2009.10.14 Olvasási idő:

A kisvállalatokat is védenék az etikai kódexxel

A banki magatartási kódexhez sorra csatlakoznak az intézmények – kiterjesztése is napirendre került
2009.10.12 Olvasási idő:

Elherdált állami vagyon Bábolnán

Akár „Postabank-szintű”, 100-200 milliárd forintos kár is érhette az államot a Bábolna Zrt. „politikavezérelt”, veszteséges gazdálkodása és vagyonfelélése miatt az elmúlt tíz évben. Ugyanakkor kérdéses, hogy a nemrég indult hatósági eljárások a döntéshozók felelősségéből visszamenőlegesen menynyit állapíthatnak meg.
2009.05.28 Olvasási idő:

MSZP: A Fidesz szokása szerint újból vészharangokat kongat

Az MSZP szerint "elhamarkodott és felelőtlen" Pesti Imrének, a Fidesz egészségügyi szakpolitikusának az a szombati nyilatkozata, amelyben tömeges kórházcsőddel fenyeget a legutóbbi egészségügyi forráskivonás miatt. Ezt Kökény Mihály szocialista politikus mondta szombaton az MTI-nek.
2009.05.09 Olvasási idő:

Kökény: 500 milliárd forint fejlesztésre fordítható pénz az egészségügyben

Az egészségügyben megközelítőleg 500 milliárd forint fejlesztésre fordítható pénzzel rendelkezünk az Európai Unió 2007-től 2013-ig tartó költségvetési ciklusában, s ez az ágazatnak korábban biztosított források négyszeresét jelenti - mondta szombaton Kökény Mihály MSZP-s országgyűlési képviselő Kiskunfélegyházán.
2009.05.09 Olvasási idő:

"Nincs baloldali, vagy jobboldali vírus!"

A közegészségügyi járványállapot érdekében tett intézkedések mindig megtérülnek – fogalmazott Kökény Mihály, az MSZP frakcióvezető-helyettese napirend előtti felszólalásában.
2009.05.04 Olvasási idő: