Morvai Krisztina

Morvai visszaállítaná a halálbüntetést Gyurcsánynak

A Jobbik EP-képviselője szerint az nem lehet, hogy a meghirdetett elszámoltatás ellenére az elmúlt nyolc évért egyedül Budaházy György legyen a felelős
2011.01.31 Olvasási idő:

Morvai: Gyurcsánynak is dolgoztam volna!

Akár a Gyurcsány-kormánynak is dolgozott volna jogvédőként – jelentette ki Morvai Krisztina a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.
2010.03.31 Olvasási idő:

Min bukhat a Jobbik? Nézőpont elemzés

Kifelé mutatott kommunikációjából ítélve a Jobbik egységes és jelentősebb belső vitáktól mentes párt képét mutatja. A mélyebb elemzés ugyanakkor kilenc olyan törésvonalra és ezekre épülő lehetséges konfliktusforrásra világít rá, ami árnyalhatja ezt a vélekedést - áll a Nézpont Intézet ma nyilvánosságra hozott elemzésében.
2010.03.28 Olvasási idő:

Meglepő jobbikos mondatok az EP-ben

Akárcsak Magyarországon, úgy az európai politikai színtéren is a Jobbik állt elő a magyar pártok közül a legtöbb egyedi - bár többször kétes szakmai megalapozottságú - politikai kijelentéssel az elmúlt hónapban – derült ki a Policy Solutions magyar EP-képviselők munkáját értékelő elemzéséből.
2010.03.08 Olvasási idő:

Gigászok harca: Lendvai-Morvai csörte a Magyarok Nyilai miatt

Összeugrott az MSZP és a Jobbik amiatt, hogy egyes értesülések szerint a radikális párt néhány tagja kapcsolatot tarthatott fent a Magyarok Nyilai nevű csoporttal.
2010.03.03 Olvasási idő:

Brüsszelben is offshore-ra lő a Fidesz

A magyar belpolitikában használt fideszes retorikához illeszkedő pénzügyi szabályozási javaslatokkal állt elő Győri Enikő az EP-ben a Policy Solutions havi jelentése szerint. A közpolitikai és politikai kommunikációs tanácsadó intézet elemzésében a 22 magyar európai parlamenti képviselő munkáját – felszólalásait, jogalkotó tevékenységét, médiajelenlétét – vizsgálta.
2009.12.10 Olvasási idő:

Morvai alatt kivonult az MSZP - "Ne is jöjjenek vissza"

Kivonultak az MSZP képviselői az Országgyűlés ülésterméből, amikor Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselője szólalt fel a jövő évi költségvetésről szóló általános vitában.
2009.10.06 Olvasási idő:

Obszcénnek nevezte Morvai Krisztinát egy francia hetilap

A baloldali politikai magazin a Rasszisták múzsája című írásában hosszan foglakozik a Jobbik listavezetőjének bemutatásával
2009.07.24 Olvasási idő:

A Jobbik kiakadt a Demokrata Morvai-cikkén

A Magyar Gárda alapító-tag Bencsik András lapjában megjelent írás miatt a Jobbik felhívta híveit: mondják le előfizetésüket
2009.06.02 Olvasási idő:

Jobbik: "véget kell vetni"

A Jobbik Magyarországért Mozgalom igazságosabb, emberközpontúbb Európát és Magyarországot akar - mondta Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti (EP) választási jelöltlistájának vezetője vasárnap Nyíregyházán
2009.05.25 Olvasási idő: