Pécsi Vízmű

9 milliárdot vasalna be Pécstől a Suez

Közel kilencmilliárd forintot kér Pécs önkormányzatától a helyi vízmű korábbi tulajdonosa a vállalat önkényes átvételéért. A francia Suez Environnement, a Pécsi Vízmű Zrt. korábbi tulajdonosa tegnap hozta nyilvánosságra a Compass Lexecon könyvvizsgáló cég számítását.

Mérlegen a befektetők jogbiztonsága: bűn és bűnhődés

Több olyan eset történt nemrég Magyarországon, amely miatt kilenc fejlett ország nagykövetsége közös levelet írt a kormánynak a külföldi befektetők aggodalmairól. Az ügyek fontosságát természetesen vitatják az érintett – vagy esetleg érintett – hazai politikai szereplők, ezért nehéz kibogozni, hogy menynyiben árthatnak Magyarország megítélésének a külföldi befektetők között.

"Médiabohóckodás, adócsalás" – Eldurvult a vízműcsata

Visszafoglalta ügyfélszolgálati irodáját a Pécsi Vízmű Zrt. a Tettye Zrt.-től. Két héttel ezelőtt ez éppen fordítva történt. Azt egyelőre senki nem tudja, hogy a pécsiek ezután hol intézhetik "vizes" ügyeiket – írja a Népszabadság.

Sarkozy szóvá tette a Pécsi Vízmű ügyét Bajnaival való tárgyalásán

A francia elnök vetette fel a Pécsi Vízmű ügye kapcsán a vállalatok magyarországi jogbiztonságát a magyar kormányfővel folytatott megbeszélésükön hétfőn Párizsban. Erről Bajnai Gordon számolt be az egyeztetés után az Elysee palota udvarán tartott sajtótájékoztatón.

A pécsi vízműcsata folytatódik – Újra övék az ügyfélszolgálat

A BAMA értesülései szerint visszafoglalta a Nagy Lajos Király úti ügyfélszolgálati irodát a Pécsi Vízmű a Tettye Forrásháztól. Az információt megerősítette Kisbáró Edina, a Pécsi Vízmű kommunikációs osztályvezetője, aki bővebb tájékoztatást későbbre ígért.
Világgazdaság Piactér