szabolcs-szatmár-bereg

Baj a szárnyaló energiaár, figyelmeztet a szabolcsi kamaraelnök

A válság a legsérülékenyebb munkavállalói csoportokat sújtotta a legkomolyabban.
2021.12.12 Olvasási idő:

Hárommilliárdból újítják fel a szabolcsi utakat

Több mint 2,9 milliárd forintot fordítanak a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közútjainak felújítására.
2017.09.12 Olvasási idő:

A havazás miatt 140 műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat

A télies időjárás miatt szombaton 140 műszaki mentéshez riasztották a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit az ország közútjain bekövetkezett balesetekhez – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap.
2014.01.26 Olvasási idő:

Már sehol sincs narancssárga, másodfokú riasztás a havazás miatt

Somogy és Zala megyében elsőfokúra mérsékelte a hófúvás miatt kiadott figyelmeztetését a meteorológiai szolgálat. Már sehol sincs érvényben narancssárga riasztás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat délutáni tájékoztatása szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyében is citromsárga, vagyis elsőfokú a hófúvás miatt kiadott figyelmeztetés. A meteorológiai szolgálat azt írta: a Dél-Dunántúlon megszűnik a havazás. Szombaton a Dunántúl déli és nyugati részén, illetve az északkeleti megyékben az erős, olykor viharos északi, északkeleti szél hófúvást, a vastag hóval borított zalai és somogyi tájakon erős hófúvást okoz. Éjszaka mindenütt mérséklődik a szél, megszűnik a hófúvás. A hőmérséklet szombat éjszaka a vastag hóval borított Dél-Dunántúlon mínusz 15 Celsius-fok alá süllyedhet. Az Alföldön és északkeleten vasárnap reggelig további 3-10 centiméteres hóréteg alakulhat ki. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében helyenként 15 centiméter friss hó is hullhat. Vasárnap az északkeleti határvidéken és az Alpokalján fordulhat elő gyenge havazás.
2014.01.25 Olvasási idő:

Nyolc megyében emelhet még hótorlaszokat a szél

Több megyében visszavonta az erős hófúvás miatt kiadott figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat délután, de nyolc megye egyes járásaiban a következő órákban is hótorlaszokat emelhet a szél.
2014.01.25 Olvasási idő:

Somogyban és Zalában másodfokú, tizenegy megyében elsőfokú riasztás van

Két megyében másodfokúra emelte a hófúvás miatt kiadott figyelmeztetését a meteorológiai szolgálat. Tizenegy megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a hófúvás, illetve a várható jelentős mennyiségű hó miatt.
2014.01.25 Olvasási idő:

Turistacsalogató összefogás

Határon átnyúló gasztronómiai útvonalajánló elkészítésére 4,3 millió forint támogatást kap az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmustól Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja.
2010.08.23 Olvasási idő:

Létrehoznák a Magyar Nemzeti Katasztrófa Alapot

Az Országgyűlés költségvetési bizottsága két nem és egy tartózkodó szavazat mellett egyhangúlag elfogadta a Magyar Nemzeti Katasztrófa Alap létrehozásáról szóló határozati javaslatot.
2009.09.15 Olvasási idő:

A vállalkozások, melyek nem kevés pénzt kaptak fejlesztésre Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Hetven Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vállalkozás gazdaság-fejlesztéséhez több mint kétmilliárd forint összegű támogatást adott az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács - közölte Gazda László, a tanács elnöke, az MSZP országgyűlési képviselője az MTI-vel.
2009.07.18 Olvasási idő:

Két furgonnyi hamis cigarettát foglaltak le

Házkutatást tartottak a pénzügyőrök tegnap egy nyírderzsei ingatlanon, ahová bűnügyi információk alapján jutottak.
2009.05.19 Olvasási idő: