történelmi mélypont

Soha nem volt még ilyen mélyen a forint

Esett a hazai deviza a dollárhoz és az euróhoz mérten is.
2022.10.03 Olvasási idő:

Átesett a bűvös határon a román lej

Soha nem volt ennyire gyenge a román lej a zöldhasúhoz képest: csütörtökön egy dollár 5,103 lejbe került.
2022.09.22 Olvasási idő:

Ismét történelmi mélyponton a török líra

Orosz rakétavédelmi rendszer vásárlásának hírére zuhant a török fizetőeszköz.
2021.09.27 Olvasási idő:

Történelmi mélypontra zuhant a török líra

A líra történelmi mélypontjára gyengült annak hatására, hogy Erdoğan elnök ismét kamatvágásra szólította fel a jegybankot. Az elmúlt időszakban nyilvánvalóvá vált, hogy a török jegybank nem független a politikától, így várhatóan meg is lépik az elvárt kamatcsökkentést.
2021.06.02 Olvasási idő:

Újabb történelmi mélyponton a román alapkamat

Újabb történelmi mélyponton van a román alapkamat, miután a román nemzeti bank szerdán 25 bázisponttal 1,75 százalékra mérsékelte az irányadó kamatot.
2015.05.06 Olvasási idő:

Magyar gazdaság: Történelmi mélypont több szektorban

A 2012. nyári feldolgozóipari konjunktúrateszt az 1992 óta tartó története során a legtöbb mutató esetében történelmi mélypontot ért el, derül ki a Kopint-Tárki negyedéves konjunktúratesztjéből.
2012.08.13 Olvasási idő:

Folytatódik a Magyar Telekom vesszőfutása – Új mélyponton a papír

A Magyar Telekom vegyes számokat tett közzé ma hajnali gyorsjelentésében. A bevételek kismértékben meghaladták a várakozásokat, azonban az EBITDA, az üzemi/üzleti eredmény és a nettó profit sor a konszenzus alsó határát súrolta – vélekednek az Equilor közgazdászai. A KBC elemzői azt emelték ki, hogy hiába az első ránézésre látványos éves növekedés, a Magyar Telekom második negyedéve az árbevételt leszámítva szinte minden téren alulmúlta a várakozásokat. Az árfolyam gynegülni kezdett a gyorsjelentés után.
2012.08.09 Olvasási idő:

Elemző: A vak is látja, hogy nagy baj van

Azzal a ténnyel indul a mai euró/forint kereskedés, hogy a tegnapi referencia CDS-felárunk zárószintje kereken 650 bázisponton található – írja Karsai Péter, a Commerzbank közgazdásza.
2012.01.04 Olvasási idő: