Extra

Egyetlen fellépése lesz Azahriah-nak a tripla Puskás koncert előtt, Sopronban találkozhatnak a sztárral a rajongók

Május 24–25–26-án Azahriah magyarként egyedülálló módon háromszor is megtölti a Puskás Arénát, ezzel pedig beírja magát a hazai zenetörténetbe. A tripla Puskásig még 5 hónap van hátra, ez idő alatt pedig mindössze egyszer találkozhatnak a rajongók a sztárral. Azahriah május 18-án a SopronFesten áll majd színpadra, ezzel hangolódik a Puskásra.

Azahriah a magyar zenei élet jelenlegi legnagyobb sztárja. A fiatal előadó nemcsak az első magyar lesz, aki koncertezik a felújított Puskás Arénában, hanem az első, aki 3 koncertet is ad egymás után. Az már csak hab a tortán, hogy mind a három Puskás koncertje teltházas lesz.

20220723-Campus-3-KA_1220220723 Debrecen

Campus Fesztivál 3. napja, Azahriah koncert.

Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló

Képen: Baukó Attila énekes, zenész20220723 DebrecenCampus Fesztivál 3. napja, Azahriah koncert.Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari NaplóKépen: Baukó Attila énekes, zenész
Fotó: Kiss Annamarie 

Háromszor is megtölteni a Puskás Arénát nem kis teljesítmény és azt jelenti, hogy hatalmas a kereslet Azahriah iránt. A három stadion koncert május 24–25–26-án lesz, tehát még majdnem fél évig kell várni a rajongóknak, hogy végre láthassák a kedvencüket. Ráadásul addig mindössze egyetlen egy Azahriah koncert lesz, május 18-án – írta meg a Kisalföld.

A tripla Puskás buli előtt Azahriah egy exkluzív show-t ad a SopronFest nagyszínpadán. 

A szervezők erre a fellépésre az első ezer jegyet kedvezményesen kínálják.

A SopronFest egy majdnem 10 napos fesztivál, aminek a bemelegítő napjait május 11-16. között rendezik majd, majd a buli folytatódik május 17-től 19-ig. Azahriah május 18-án 23 órától lép majd a Lővér Nagyszínpadra.

Sopron város vezetőivel és a város kulturális, gasztronónimai életében aktív szereplőivel közösen dolgozunk azon, hogy egy olyan fesztivál szülessen, amely a helyiek számára is valódi ünnep, de évről évre egyre több turistát is vonz más régiókból. Az egész várost megmozgató program mellett fontos az is, hogy a Lővérekben mindenki ott legyen, akire 2024-ben kíváncsi a közönség. Nem kérdés, hogy az idei év Azahriah-ról szól. A 22 éves sztár csak nagyon kevés koncertet vállal, az év első felében, a Puskás koncertek, előtt egyáltalán nem lép színpadra. Ez alól egyedül a SopronFest kivétel, ami mindenki számára nagy öröm. Hozzá hasonlóan még várhatóak olyan exkluzív koncertek, amelyek alig láthatók valahol, vagy éppen kizárólag a SopronFesten lesznek láthatók 

– írta a SopronFest főszervezője, Lobenwein Norbert.

A Kisalföld arról írt, hogy a tavalyihoz képest változik a SopronFest helyszíne és koncertkínálata. A fedett helyszínek mellett egy szabadtéri nagyszínpadot is felépítenek. A tavalyinál kisebb lesz a fesztivál befogadóképessége, de a szervezők a nézőszám duplájára számítanak. A pünkösdi hosszú hétvégén, május 17-18-19-én a SopronFesten koncertezik majd többek között Beton.Hofi, a Bagossy Brothers Company, a Dzsúdló, a Follow the Flow, a Kowalsky meg a Vega, Majka, a Quimby, Rúzsa Magdi, a Tankcsapda, T.Danny és a Valmar, a nemzetközi porondról pedig Alle Farben, a Kraak & Smaak, a Kruder & Dormeister és a Sigma érkezik. 

 

Azahriah Puskás Sopron
Kapcsolódó cikkek