Extra

Több év után Ice-T ismét fellép a Budapest Park színpadán

A Body Count több év után ismét a magyar fővárosban lép fel. A zenekar korábban stúdióba vonult, hogy felvegyék legújabb albumukat.

A Body Count 6 év után ismét a Budapest Parkba szólítja rajongóit. Az Ice-T vezette legendás banda június 14-én lép fel a Live Nation Magyarország szervezésében, a zenekar pedig legutóbbi fellépése óta kiadta a Grammy-díjas Carnivore lemezét és már elkészültek nyolcadik korongjuk felvételeivel, így könnyen lehet, hogy arról is hallhatunk dalokat a nyári koncertjükön – közölte a Live Nation. 

US rapper Ice-T arrives for the 38th Annual Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony at Barclays Center in the Brooklyn borough of New York City, on November 3, 2023. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Fotó: Angela Weiss / AFP

A Body Count a legendás rapper, Ice-T hobbiprojektjeként született meg, majd lemez lemezt követett, ők pedig 27 éves pályafutásukkal, a hatodik, Bloodlust című korongjukkal érkeztek Budapestre. Az Ice-T-vel felálló Body Count utoljára 2018-ban lépett fel a Budapest Park színpadán. 

A Los Angeles-i formáció 1990-ben alakult és 1992-ben dobta piacra első nagylemezét. A Body Count az elmúlt 34 év alatt hét nagylemezt jelentetett meg, legutóbb 2020-ban a Carnivore-ral jelentkeztek, amelyről a Bum-Rush című dalukkal Grammy-díjat is nyertek a Legjobb Metal Performance kategóriában. A zenekar hamarosan azonban ismét stúdióba vonult, hogy felvegyék legújabb, Merciless című albumukat. Korábban Ice-T saját csatornáin már beszámolt róla, hogy az anyag keverés alatt van, a megjelenési dátumról egyelőre nincs hír. 


 

Ice-T Budapest Park koncert
Kapcsolódó cikkek