Extra

Elon Musk elárulta, hogy mit szeretne a sírján látni

Nem biztos, hogy mindenben érdemes követni a milliárdos döntéseit.

Noha korábban azt állította, hogy receptre felírva kap ketamint, amit újabban leginkább depresszió kezelésére adnak, a Tesla-vezér úgy tűnik, hogy a betegség nem gyógyszeres kezelésében nem hisz. Legalábbis csütörtökön azt írta az X-en, hogy azt szeretné, ha a sírkövére csak azt írnák:

Sosem ment terápiára

 

SpaceX, X (formerly known as Twitter), and Tesla CEO Elon Musk reacts during the UK Artificial Intelligence (AI) Safety Summit at Bletchley Park, in central England, on November 1, 2023. (Photo by TOBY MELVILLE / POOL / AFP)
Fotó: AFP

Musk egyébként arról is beszélt 2021-ben a Satruday Night Live tévéműsorban, hogy autista. A milliárdosnak ráadásul talán amiatt is érdemes lenne kipróbálnia a terápiát, hogy fel tudja dolgozni első gyermeke halálát. Nevada Alexander Musk 10 hetes korában halt meg.

A Tesla-vezér azonban a rossz nyelvek szerint traumáin inkább az egyre aggasztóbb mértékű kábítószerhasználattal igyekszik túllendülni. 

Meglepő kijelentései – amelyek miatt többször bajba is került – is könnyen lehet, hogy részben ezzel magyarázhatók. Musk a nyilvánosság előtt, Joe Rogan podcastjában füvet is szívott, ami főként a Pentagon-beszállító SpaceX miatt okozhat gondot.

A dél-afrikai származású üzletember a receptre felírt ketaminon túl tagadja, hogy kábítószert használna és a SpaceX is azt közölte, hogy a cégvezető számos véletlenszerű drogteszten ment keresztül, melyek egyike sem jelezte, hogy Musk kábítószert fogyasztott volna.

 

terápia Elon Musk depresszió
Kapcsolódó cikkek