Extra

Madonna számonkérte a tolószékben ülő rajongóját, hogy miért nem táncol

Madonna megkérdezte a kerekesszékes rajongóját: „Mit csinálsz ott ülve?”

A 65 éves Madonna nemrég koncertet adott, az előadás közben pedig az énekesnő észrevette, hogy valaki ülve maradt a közönség soraiból, amikor mindenki táncolt és állva hallgatta a bulit. Madonna ezután a mikrofonban leszólt az ülve maradt rajongójához, hogy miért nem állt fel – ekkor tudatosult az énekesnőben, hogy az illető tolószékes – számolt be a Parade

Billboard Women In Music 2016 In New York
Fotó: DPA Picture-Alliance / AFP

A Mandiner szemléje szerint Madonna reakciója sem volt kevésbé kellemetlen: 

„Ó, rendben, politikailag inkorrekt voltam” – mondta az énekesnő, majd bocsánatot is kért, és elmondta: örül, hogy a rajongója eljött a koncertjére.

A rajongók szerint az énekesnő nem reagálta le jól a helyzetet: eleve nehezményezték, hogy stadionnyi ember előtt pécézett ki egy rajongót, miközben rengeteg oka lehet annak, ha valaki nem áll fel egy koncert közben táncolni. 

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy négy évtized slágereit viszi világ körüli turnéra Madonna, tavaly azonban kórházba szállították és intubálni kellett. Az énekesnő súlyos bakteriális fertőzésben szenvedett, ami miatt napokig intenzív osztályon ápolták.  Azóta sem derült ki, hogy mi okozta a szupersztár fertőzését, amely könnyen válhatott volna életveszélyes vérmérgezéssé. Nagyon keveset lehet ezenkívül tudni Madonna állapotáról, mivel az énekesnő híresen zárkózott, ha az egészségi állapotáról van szó. 

 

 

rajongók koncert Madonna
Kapcsolódó cikkek