BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ronaldo és az al-Nasszr csúnyán leszerepelt

A 37 éves játékos médiaértesülések szerint évente 200 millió euróért írt alá két évre a szaúdi csapathoz.

Cristiano Ronaldo és csapata, az al-Nasszr kikapott a szaúdi labdarúgó Szuperkupa elődöntőjében. Az ötszörös aranylabdás portugál sztár csütörtök este csapatkapitányként vezette pályára együttesét, de gólt ezúttal sem szerzett, a gárda pedig 3-1-re alulmaradt az al-Ittihaddal szemben. 

RIYADH, SAUDI ARABIA - JANUARY 26: Cristiano Ronaldo of Al Nassr looks on during the Saudi Super Cup Semi-Final football match between Al Ittihad and Al Nassr at King Fahd International Stadium in Riyadh, Saudi Arabia on January 26, 2023.
Fotó: Mohammed Saad / AFP

A 37 éves játékos december 30-án írt alá két évre a szaúdi csapathoz, médiaértesülések szerint a futballista a világ legjobban kereső játékosa lesz, az új szerződése értelmében két idényen át:

évente 200 millió eurót (80,17 milliárd forint) kap az új klubjától. 

Ronaldót és családját még egy 13,77 millió eurós (5,53 milliárd forint) kastély is várja a főváros, Rijád legelitebb, mindenkitől elszeparált, rendőrökkel őrzött negyedében. 

Az 527 millió Instagram-, 158 millió Facebook- és 106,6 millió Twitter-követővel rendelkező sztársportolót egykori madridi csapattársai követhetik a szaúdi klubba, hiszen az elmúlt napokban a spanyol Sergio Ramost és a horvát Luka Modricot is szóba hozták az al-Nasszral.

Cristiano Ronaldo nem térhet haza Portugáliába

A jelenleg szabadúszó Cristiano Ronaldo nem talál magának új csapatot, mióta szerződést bontott a Manchester Uniteddel november 22-én. A Porto elnöke szerint Ronaldo túlságosan drága a portugál együtteseknek, így valószínűtlen, hogy haza tudna igazolni.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.