Csütörtök 10 órakor kormányinfó – jelentette be a kormányszóvivő a közösségi oldalán. Szentkirályi Alexandra további részleteket nem árult el, így egyelőre nem ismert, milyen bejelentésekkel készül a kormányzat. 

GULYÁS Gergely
Budapest, 2023. április 6.Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 6-án.MTI/Balogh Zoltán
Budapest, 2023. április 6.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 6-án.
MTI/Balogh Zoltán
Szentkirályi Alexandra csütörtök 10 órára kormányinfót hirdetett. Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Az ugyanakkor borítékolható, hogy a kormányszóvivő mellett ezúttal is Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tartja majd az eseményt. Legutóbb két hete, június 22-én tartottak kormányinfót, vagyis a holnapi tájékoztatás a szokásos rendszerességgel következik.

 

Milyen témákban tehet bejelentést a kormány?

A csütörtöki kormányinfónak az is aktualitást ad, hogy szerdán kormányülést tartanak. Ezen fontos kérdéseket tárgyalhat a kabinet, így például

Ezenfelül természetesen több új téma is napirenden lehet, amelyekről ugyancsak a kormányinfón számolhat be Gulyás Gergely. Az eseményről a Világgazdaság élőben tudósít.