Magyar gazdaság

Tiszaújvárosban bővül a Jabil

Növelni kell a kapacitásokat, mert a kereslet is egyre nagyobb.

Egy új, korszerű raktár alapkövét tette le szerdán Tiszaújvárosban a Jabil, amely csaknem megduplázza a telephely tárolóhely-kapacitását – számolt be a történtekről a Boon. Az alapkőletételen a Jabil tiszaújvári telephelyének igazgatója, Mike Duran elmondta, hogy kinőtték az épületeiket, ugyanis óriási a cég termékei iránt az igény az ügyfelek részéről. Ráadásul az ügyfelek száma is folyamatosan nő.

Tiszaújváros, 2018. október 8.Az amerikai érdekeltségű Jabil elektronikai beszállító vállalat új logisztikai raktárépülete Tiszaújvárosban 2018. október 8-án, az ünnepélyes átadás napján. A Jabil a világ vezető elektronikai vállalatainak beszállítója, vevőköre kiterjed a szórakoztató elektronika, a védelmi és légi ipar, az autóipar, üzleti és fizetési rendszerek, a számítógép és adattároló rendszerek, az ipari megoldások, az orvostechnika és berendezés gyártás, a számítástechnikai hálózati elemek, a távközlés, a környezettudatos technológia területekre.MTI Fotó: Vajda János Tiszaújváros, 2018. október 8.
Az amerikai érdekeltségű Jabil elektronikai beszállító vállalat új logisztikai raktárépülete Tiszaújvárosban 2018. október 8-án, az ünnepélyes átadás napján. A Jabil a világ vezető elektronikai vállalatainak beszállítója, vevőköre kiterjed a szórakoztató elektronika, a védelmi és légi ipar, az autóipar, üzleti és fizetési rendszerek, a számítógép és adattároló rendszerek, az ipari megoldások, az orvostechnika és berendezés gyártás, a számítástechnikai hálózati elemek, a távközlés, a környezettudatos technológia területekre.
MTI Fotó: Vajda János
Fotó: Vajda János / MTI

Az eseményen részt vett a város polgármestere, Fülöp György is, aki szerint 

Tiszaújváros szerves része lett az ott már több mint húsz éve működő vállalkozás.

A Jabil harminc ország száz gyárában kétszázötvenezer embert foglalkoztat. A tiszaújvárosi telephely az elmúlt két évtizedben a vármegye egyik legnagyobb foglalkoztatója volt. 2021-ben a Kereskedelmi és Iparkamara Megye Kiváló Vállalkozása díjat, 2022-ben pedig a Családbarát Munkahely tanúsítványt kapta meg.

 

Tiszaújváros Dr Fülöp György Mike Duran Jabil
Kapcsolódó cikkek