Világgazdaság

Hajrázik a kötelező-kampány - Keddig ön is cserélhet

Kedd éjfélig lehet lemondani a régi biztosítást, az alkuszok sűrű napokra számítanak

Finiséhez közeledik az utolsónak kikiáltott kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány. A váltani szándékozó autósok kedd éjfélig közölhetik jelenlegi biztosítójukkal, hogy fel szeretnék mondani a régi szerződéseket, az alkuszokon keresztül váltók azonban jobban teszik, ha már a hét végén döntenek.

A Biztosítás.hu hétfőn délig, a Netrisk.hu pedig hétfőn éjfélig fogad el megbízásokat. A CLB Független Biztosítási Alkusz honlapján ugyan tegnap még azt lehetett olvasni, hogy a cég csak ma délig fogadja el a megbízásokat, a társaság legfrissebb közleményében azonban már az áll, az e-mailen és faxon érkező meghatalmazásokat még kedden is elfogadja.

„Ennek ellenére nem ajánljuk senkinek, hogy ezt a lépést a legutolsó pillanatra hagyja” – mondta Bravik Attila, a CLB ügyvezető-helyettese. (Az új szerződés megkötésével egyébként nem kell már ennyire kapkodni, az autósok december végéig dönthetik el, jövőre melyik biztosítót választják.)

További részletek a holnapi Világgazdaságban!

Autók BÉT - Napi események GVH-ügyek elemzések - Gazdaság és Pénzügy sztrájk Pénzügyi és gazdasági válság KK - Üzlet és ember turizmus Malév ÁNTSZ BKV forintárfolyam Külföldi lapvélemények Demján Sándor CLB Felmérések KK - Toborzás autóipar Elemzői vélemények Népszavazás Hitelek: lakás Bűnügyek autó A KSH jelenti repülés Reklám és Média béremelés ThyssenKrupp mezőgazdaság MSZP-ügyek fogyasztási cikkek átlagkereset Élelmiszerpiac fogyasztóvédelem Zöld ügyek kötelező biztosítás Befektetési lehetőségek Mol Botrányok a politikában Európai Unió ORTT ingatlanpiac biztosításBiztosítás kgfb infokommunikáció Egészségügy - Gyógyítás Fidesz-ügyek Adórendszer Magyarországon