Világgazdaság

Négy kategóriában lett első a Concorde a Euromoney felmérésén

Négy kategóriában lett első helyezett a hazai privát banki szolgáltatók között a Concorde a Euromoney felmérése szerint.

A rangos nemzetközi pénzügyi szaklap, a Euromoney minden évben az egész világra kiterjedő felmérést végez privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatásokat nyújtó piaci szereplők körében. A rangsor összeállításakor számos tényezőt figyelembe vesznek, így például megvizsgálják az adott cég által nyújtott szolgáltatások körét és minőségét, a kiszolgálás színvonalát, de a versenytársaktól is kérnek egy általános értékelést.

Az összesített adatok alapján 2010-ben több kategóriában is a Concorde Csoport leányvállalata, a Concorde Alapkezelő zrt. bizonyult a legjobbnak Magyarországon. A felmérés szerint a legjobb hazai pénzügyi szolgáltató lett, és első helyezést ért el az „ügyfélkapcsolattartás”, az „elérhető befektetési termékek köre”, valamint a "részvény-portfólió menedzsment" kategóriákban. Az összesített magyarországi rangsorban a Concorde a harmadik helyezést érte el.

Nissan NAV EuromoneyIMF Pénzügyi és gazdasági válság PSZÁF infrastruktúra-fejlesztés Reuters 2010 vona gábor concorde Politikai közvélemény-kutatások A szerkesztő ajánlja makroadatok Vállalati jelentések zuschlag jános EGIS Nyrt. forintárfolyam országgyűlési választások 2010 Christine Lagarde repülés Amerikai Kereskedelmi Kamara makromutatók Részvénypiacok A szociális és adórendszer átalakítása RSM DTM Hungary Zrt. Lufthansa fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac adó Opel Mol Botrányok a politikában Európai Unió José Manuel Barroso bajnai-csomag