Világgazdaság

Tájgazdálkodási pályázat indul

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) kétfordulós pályázatot írt ki a Környezet és Energia Operatív Programban (KEOP) a tájgazdálkodást megalapozó vízi infrastruktúra kiépítésére a Vásárhelyi Terv Továbbfejlesztése (VTT) program által érintett területeken.

Az NFÜ honlapján közzétett tájékoztatás szerint a kétfordulós konstrukcióban összesen 4,8 milliárd forint áll rendelkezésre a projektek megvalósítására 2010-2013-ban a Tisza völgyben megvalósuló gazdálkodási mód váltást segítő vízi infrastruktúra kiépítésére.

Az első fordulóban pályázatot vízgazdálkodási társulatok, illetve non-profit szervezetek nyújthatnak be. A második fordulóban már kizárólag vízgazdálkodási társulatok pályázhatnak.

A kiírás szerint az első fordulós pályázatok benyújtására 2011. február 1. és 2011. február 28., 2011. április 1. és 2011. április 30., valamint 2011. június 1. és 2011. június 30. között van lehetőség. Az első fordulóban nyertes pályázatoknak a második fordulóra való benyújtásra legkésőbb 2012. december 12-ig van lehetőségük.

Autók BÉT - Napi események KEOP Devizakereskedőknek GVH-ügyek elemzések - Gazdaság és Pénzügy Nemzetközi konfliktusok sztrájk Pénzügyi és gazdasági válság Dominique Strauss-Kahn FHB NyRt. 2010 Vásárhelyi Terv Lakossági energia és üzemanyagárak hivatali visszaélések turizmus Környezetvédelem - Globalizáció A szerkesztő ajánlja makroadatok Vállalati jelentések Járai Zsigmond VTT NFÜ Nyugdíjkérdés Magyarországon Költségvetés 2012-2013 Raiffeisen Omninvest Felmérések Phillip Morris autóipar Elemzői vélemények A második Orbán-kormány Cashline Kft Ajkai katasztrófa A KSH jelenti repülés Adósságválság az EU-ban makromutatók Részvénypiacok A munka világa fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac kiírásPályázati forródrót IMF-megállapodás adó GDP-adatok Befektetési lehetőségek Mol tájgazdálkodás vízi infrastruktúra Vaskerék Korábbi konferenciák biztosítás BÉT Gazprom infokommunikáció Gázvezetékek MFB Adórendszer Magyarországon korrupció