Világgazdaság

Visszazuhant a forint: elfogyott az előny

A forint délelőtt erősödött az euróval szemben, azonban a lendület elfogyott, és délutánra enyhe esést mutat a hazai deviza.

A forint napközben erősödött az euróval szemben, a reggeli 274-es szintről 273,3-es szintig erősödött, majd hirtelen gyengülni kezdett, egészen 274,4-es árfolyamig.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A svájci frankkal szemben 205,5-ös szinten zárt kedden a hazai deviza, szerdán 204-ig menetelt, azonban délutánra 206,2-ig gyengült.

A forint délután a lengyel zlotyval együtt esett az euró ellenében, miközben a román lej tartotta magát.

Az euró a reggeli 1,334-ről 1,34-ig kapaszkodott a frankkal szemben, azonban délutánra visszagyengült, az 1,33-as szint tartotta meg az eurót.

A dollárt ismét 200 forint felett jegyzik a bankközi devizapiacon, miközben a zöldhasú 1,368-as szinten áll az euróval szemben.

Magyar Nemzeti Bank (MNB) forint MKB Bank CHF hufA második Orbán-kormány Pénzügyi és gazdasági válság PSZÁF Frank TV-csatornák Gyógyítás-finanszírozás deviza makroadatok Robert Zoellick Vállalati jelentések Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely 2009 Költségvetés 2012-2013 forintárfolyam Orbán Viktor Omninvest Vámos György dollár Csúcstalálkozók BAMOSZ Hitelek: lakás A második Orbán-kormány autó Simor András Christine Lagarde Adósságválság az EU-ban makromutatók Részvénypiacok devizapiac Google Inc. A szociális és adórendszer átalakítása RÁBA Nyrt. fogyasztási cikkek Karrierklub Palócz Éva A munka világa Deviza- és árupiac Microsoft euró Siemens Befektetési lehetőségek Mol Európai Unió Vaskerék Piacbefolyásoló adatok Volkswagen Csoport Angela Merkel árfolyam kgfb Fellegi Tamás Egészségügy - Gyógyítás Fidesz-ügyek tömegközlekedés