Világgazdaság

Berlinben az unió a téma

A magyar-német kapcsolatokról, aktuális európai uniós és nemzetközi kérdésekről folytatnak megbeszéléseket magyar külügyi vezetők csütörtökön és pénteken Berlinben - tájékoztatta a Külügyminisztérium szerdán az MTI-t.

Martonyi János külügyminiszter dél-ázsiai körútjáról visszatérve pénteken tárgyal német kollégájával, Guido Westerwellével, majd találkozik Christoph Heusgennel, a német kancellár kül- és biztonságpolitikai főtanácsadójával.  A tárcavezető később beszédet mond a Magyar-Német Fórumon - tették hozzá.

Csütörtökön és pénteken Győri Enikő európai uniós ügyekért felelős államtitkár és Prőhle Gergely uniós kétoldalú kapcsolatokért, sajtóért és kulturális diplomáciáért felelős helyettes államtitkár a területéhez tartozó aktuális kérdésekről tárgyal a német külügyminisztériumban, a kancellárián, továbbá a német parlament alsóháza, a Bundestag frakcióinak képviselőivel.

Autók BÉT - Napi események elemzések - Gazdaság és Pénzügy kutatás Kovács Árpád VG konferencia turizmus Cégjog Költségvetés 2012-2013 Tőzsdei elemzések Felmérések autóipar Elemzői vélemények A második Orbán-kormány oktatás A KSH jelenti Reklám és Média Adósságválság az EU-ban fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac Zöld ügyek IMF-megállapodás Szakszervezet - Érdekképviselet utazás Befektetési lehetőségek Európai Unió Egyesült Államok biztosítás Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. Angela Merkel infokommunikáció Martonyi JánosIMF-megállapodás Adórendszer Magyarországon