Világgazdaság

Új vezető a Cisco Magyarországnál

Dalos Ottó irányítja mától megbízott ügyvezetőként a Cisco Magyarország tevékenységét. Az új cégvezető 2000 óta dolgozik a társaságnál, korábban a Motorola és az Ericsson hazai leányvállalatainál tevékenykedett.

Dalos Ottó elődje, György László új területen folytatja szakmai pályafutását. A Cisco eddigi magyarországi vezetője hét év után távozik a társaságtól.

Dalos Ottó 2000-ben csatlakozott a Cisco-hoz, ahol eddig a vállalat távközlési szolgáltatói üzletágát vezette. A villamosmérnök és gazdasági mérnök végzettségű szakember több mint 20 éves informatikai és távközlési területen szerzett tapasztalattal rendelkezik. A Ciscót megelőzően a Motorola és az Ericsson hazai leányvállalatainál tevékenykedett, pályáját a a Kontrax-nál kezdte.

A Cisco Systems Magyarország Kft. a 2012. július 31-én zárult üzleti évben 3,8 milliárd forintos bevételt ért el, ez több mint 3 százalékos növekedést jelentett az egy évvel korábbihoz képest. A társaság adózott eredménye 323 millió forint volt, ez hét százalékkal volt több, mint az előző üzleti évben. A vállalat átlagos statisztikai létszáma 67 volt 2011 és 2012 júliusa között. 

Autók németh lászlóné Strabag makroadatok Vállalati jelentések Tőzsdei elemzések Orbán Viktor autóipar Elemzői vélemények Hitelek: lakás A második Orbán-kormány energetika autó repülés Reklám és Média makromutatók Varju László fogyasztási cikkek Élelmiszerpiac A munka világa Deviza- és árupiac IMF-megállapodás Mol Botrányok a politikában biztosítás ingatlanpiac infokommunikáció Egészségügy - Gyógyítás