BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
hell

Nemzetközi amatőr bokszversenyt rendez a Hell Energy

Az energiaital-gyártó tíz ország legjobb bokszolóit keresi. A versenyt a Hell Boxing Kings fogja közvetíteni.

A Hell Energy 2024-ben egyedülálló nemzetközi versenysorozat megszervezésével robban be az ökölvívás világába. A több mint hatvan országban jelen lévő energiaital-gyártó neve mostantól egybeforr az egész éven át tartó bokszversennyel, a Hell Boxing Kingsszel, amelynek összdíjazása több mint 1 millió dollár – írta a Tények.

hell
Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A mérkőzéseket a Hell Boxing Kings YouTube-csatornáján és közösségimédia-felületein sugározzák majd. A versenysorozat elődöntőit, középdöntőit és döntőit pedig már élőben közvetítik. A nemzetközi bokszversenyen tíz ország versenyzői közül kerülnek ki a válogatás során azok a legjobb, legrátermettebb sportolók, akik végül négy súlycsoportban küzdenek meg a Hell Boxing Kings bajnoki öveiért.

A súlycsoportok nyertesei a bajnoki cím mellé 100 ezer dollárt, valamint profi szerződési lehetőséget kapnak a Hell Energy Promotiontől.

Nemcsak igazolt versenyzők, hanem gyakorlatilag bárki ringbe szállhat a mesés pénzdíjakért. Ez a verseny azoknak a bokszolóknak, küzdősportolóknak is utat nyit a profi boksz világába, akiknek a képességei megvannak, de eddig valamiért nem volt lehetőségük bizonyítani. Jelentkezni 18 éves kor felett 2024. február 1. és 2024. március 15. között lehet a www.hellboxingkings.com oldalon.

Az élő közvetítések során a celeb versenyzők is a ringbe lépnek három súlycsoportban. A részt vevő országok delegált sztárjai szintén 100 ezer dolláros fődíjért és a Hell Boxing Kings címmel járó dicsőségért csapnak össze.

A Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyre idén Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból, Horvátországból, Szerbiából, Boszniából, Romániából, Görögországból, Bulgáriából és Azerbajdzsánból várják a jelentkezőket.

A Hell limitált szériájú italt dob a piacra a magyar boksz 100 éves évfordulójára

A magyar boksz iránt érdeklődők idén ünneplik a sportág százéves évfordulóját. Jövő héten tartják az ökölvívás ez évi legfontosabb hazai eseményét, a Magyar Ökölvívó Bajnokságot, amelynek tiszteletére az esemény fő támogatója, a Hell Energy egy korlátozott számban elérhető, speciális italt bocsát a piacra.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.