ackermann

Másképp menedzselik a unit-linked eszközalapokat a biztosítók portfóliókezelői

A járvány átalakulásokat hozott a befektetési piacon. A profik heti vagy havi monitoring alapján változtatnak.
2021.05.27 Olvasási idő:

A Deutsche Bank vezére nekiugrott utódjának

Fokozódik a feszültség a Deutsche Bank háza táján, miután Josef Ackermann, a bankház volt vezetője eddig nem látott, nyílt támadást intézett utódja, Anshu Jain ellen. A volt vezérigazgató azért kritizálta Jaint, mert a menedzser nem vesz részt a Libor botránnyal kapcsolatos parlamenti bizottsági meghallgatáson.
2012.11.27 Olvasási idő:

Ackermann: Németország sem lenne képes egyedül fennmaradni

Josef Ackermann, a Deutsche Bank vezérigazgatója a Handelsblattnak elmondta: az adósságválság következtében meg kell hogy valósuljon az európai gondolkodás reneszánsza.
2011.12.21 Olvasási idő:

Olasz anarchisták akarták felrobbantani a Deutsche Bank vezérét

Egy baloldali anarchista csoport vállalta a felelősséget a Deutsche Bank vezérének, Josef Ackermannak szánt levélbomba elküldéséért.
2011.12.09 Olvasási idő:

Merényletkísérlet a Deutsche Bank vezére ellen

Németországi lapok egybehangzó jelentése szerint a Deutsche Bank vezére ellen levélbombával próbáltak támadást végrehajtani.
2011.12.08 Olvasási idő:

Berlin szerint kitessékelhetik a görögöket az eurózónából

Philipp Rösler német szövetségi gazdasági miniszter nem takarékoskodik a kemény szavakkal. Az euróövezet kizárhatja soraiból Görögországot - idézte a minisztert a Handelsblatt, a német üzleti körök lapja.
2011.11.07 Olvasási idő:

Rekord tőkeemelés a Deutsche Banknál

A Deutsche Bank sikeresnek értékeli a nemrég lebonyolított részvényeladást, amelynek keretében a pénzintézet eddig nem látott mértékű tőkeemelést hajtott végre.
2010.10.06 Olvasási idő:

Deutsche Bank vezér: A bankadóval Ázsia arathat a kárunkra

Ázsiának, mint a pénzügyi szolgáltatások profitközpontjának egyre növekvő fontossága újabb lendületet vehet, miután a kormányok az Egyesült Államokban és Európában új adókat vetnek ki a globális bankprofitra - véli a Deutsche Bank vezére, Josef Ackermann.
2010.07.19 Olvasási idő:

A bankok rémeket látnak, a szigor enyhül

A négyszáz pénzügyi konszernt tömörítő Institute of International Finance (IIF) bécsi konferenciáján a szervezet a pénzügyi ágazatot sújtó szigorúbb szabályok bevezetése ellen küzd.
2010.06.11 Olvasási idő:

Bankok: 5 millió állásba kerül a szigor

Az Európai Bankszövetség a mai, Bécsben tartott konferencián arra figyelmeztetett, hogy az újonnan bevezetett szigorítások visszavethetik a szektor fejlődését.
2010.06.10 Olvasási idő: