BRF

Rekordszámokat hozott az ipari ingatlanpiac

Csökkent az üresedési ráta, nőtt a kereslet.
2023.01.26 Olvasási idő:

Az irodák tizede bérlőre vár

Mindössze két irodaházat adtak át tavaly év végén Budapesten.
2023.01.26 Olvasási idő:

Megfelezte a járvány az irodapiaci keresletet

Negyedéves alapon nőtt, éves alapon viszont még jócskán elmarad az előző évtől az irodpiaci kereslet év végén, amikor négy új irodaházat adtak át.
2021.01.21 Olvasási idő:

Akár magyar piacra is kerülhetett a romlott brazil húsból

Akár hazánkba is kerülhetett abból a romlott húsból, amelyet Brazília exportált a világpiacra. Erre azután derült fény, hogy pénteken a brazil hatóságok több húsfeldolgozóban is razziát tartottak, mely során kiderült, a cégek romlott árut adott el, és ellenőröket fizetett le. A botrány a világ számos országát érintheti, a rossz húsból több mint 150 országba is juthatott.
2017.03.20 Olvasási idő:

Budapesti irodapiac: tovább nőttek az üres területek

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, GVA Robertson, Eston International és a Jones Lang LaSalle - közzétette 2012 második negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.
2012.07.17 Olvasási idő:

Alig nőtt az elmúlt hónapokban a főváros bériroda-állománya

Az idei év első negyedében csupán egy 2353 négyzetméteres irodaház átadásával bővült a budapesti állomány, így – beleértve a saját tulajdonú és a spekulatív épületeket is – elérte a 3 175 807 négyzetmétert – állapítja meg a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF).
2012.04.18 Olvasási idő:

Alig nőtt Budapest bériroda-állománya

A következő években visszafogott fejlesztésekre, valamint stagnáló bérleti díjakra lehet felkészülni. Addig biztosan nem lesz pozitív elmozdulás, míg nem alakul ki egy hiány közeli állapot az irodapiacon.
2012.04.17 Olvasási idő:

Sok a költözés, maradt a kihasználtság - Iroda helyzet Budapesten

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CB Richard Ellis, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, GVA Robertson, Eston International és a Jones Lang LaSalle – közzé tette a 2011 harmadik negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.
2011.10.13 Olvasási idő:

Üresen áll az ipari ingatlanok ötöde

Üresen áll Budapesten és környékén az ipari ingatlanok egyötöde. Összterületük 1,8 millió négyzetméter, tavaly 68 ezer négyzetméterrel bővült a kínálat - közölte a BRF (Budapest Research Forum) az MTI-vel.
2011.01.22 Olvasási idő:

Greenpeace: A Nintendo a "legmérgezőbb"

A Greenpeace idén is közzétette az elektronikai gyártók környezetvédelmi erőfeszítéseit értékelő jelentését, amely szerint leginkább a Nokia felel meg a zöld követelményeknek, míg a legrosszabb értékelést a Nintendo kapta.
2010.05.26 Olvasási idő: