BRF

Akár magyar piacra is kerülhetett a romlott brazil húsból

Akár hazánkba is kerülhetett abból a romlott húsból, amelyet Brazília exportált a világpiacra. Erre azután derült fény, hogy pénteken a brazil hatóságok több húsfeldolgozóban is razziát tartottak, mely során kiderült, a cégek romlott árut adott el, és ellenőröket fizetett le. A botrány a világ számos országát érintheti, a rossz húsból több mint 150 országba is juthatott.

Budapesti irodapiac: tovább nőttek az üres területek

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, GVA Robertson, Eston International és a Jones Lang LaSalle - közzétette 2012 második negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

Alig nőtt az elmúlt hónapokban a főváros bériroda-állománya

Az idei év első negyedében csupán egy 2353 négyzetméteres irodaház átadásával bővült a budapesti állomány, így – beleértve a saját tulajdonú és a spekulatív épületeket is – elérte a 3 175 807 négyzetmétert – állapítja meg a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF).

Alig nőtt Budapest bériroda-állománya

A következő években visszafogott fejlesztésekre, valamint stagnáló bérleti díjakra lehet felkészülni. Addig biztosan nem lesz pozitív elmozdulás, míg nem alakul ki egy hiány közeli állapot az irodapiacon.

Sok a költözés, maradt a kihasználtság - Iroda helyzet Budapesten

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CB Richard Ellis, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, GVA Robertson, Eston International és a Jones Lang LaSalle – közzé tette a 2011 harmadik negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

Üresen áll az ipari ingatlanok ötöde

Üresen áll Budapesten és környékén az ipari ingatlanok egyötöde. Összterületük 1,8 millió négyzetméter, tavaly 68 ezer négyzetméterrel bővült a kínálat - közölte a BRF (Budapest Research Forum) az MTI-vel.

Greenpeace: A Nintendo a "legmérgezőbb"

A Greenpeace idén is közzétette az elektronikai gyártók környezetvédelmi erőfeszítéseit értékelő jelentését, amely szerint leginkább a Nokia felel meg a zöld követelményeknek, míg a legrosszabb értékelést a Nintendo kapta.
1
Világgazdaság Piactér