csapat

Készüljenek, háziasszonyok, érkezik a magyar tücsökliszt

A Cricks a magas fehérjetartalmú tücsökfarm létesítésén dolgozik.
2022.10.10 Olvasási idő:

A dán játékosok döntenek a pályára lépésről

A szövetségi kapitány a játékosokra bízza, hogy vállalják-e a mérkőzést Belgium ellen.
2021.06.15 Olvasási idő:

Nem csapatjátékosok a magyarok?

Bár a magyar munkavállalók többségének vannak csoportos feladatai, a megkérdezettek fele nem tartja magát csapatjátékosnak. A sokszínű csoport számunkra inkább a munkatapasztalatbeli különbséget jelenti a kulturális vagy korbeli változatosság helyett – derült ki a Randstad Workmonitor legfrissebb eredményeiből.
2014.10.06 Olvasási idő:

Leszerepelt az akadémiai rendszer

Az U19-es hazai Eb-n megrendítő pofonokat kapott a magyar akadémiai rendszerre épülő válogatott. A rendszer hiányosságait nemrég egy belga cég is feltárta, hiányolva a hosszú távú tervezést és a jövőképet
2014.07.24 Olvasási idő:

Nem szakad ketté a Forma-1

Nem jelölteti magát a Nemzetközi Autómobil Szövetség (FIA) elnöki posztjára Max Mosely, így a legnagyobb Forma 1-es csapatokat tömörítő FOTA bejelentette, nem indít rivális bajnokságot.
2009.06.24 Olvasási idő:

Új éllovas a Bundesligában, áll a bál a Bayernnél

Őrségváltás történt az első osztályú német labdarúgó-bajnokság táblázatának élén: hazai vereségével a berlini Hertha kénytelen volt átadni az éllovas pozícióját a VfL Wolfsburgnak.
2009.04.06 Olvasási idő:

Kevesebb pénz jut sportszponzorációra

Az idén jobban megfontolják a cégek, mely sportág szponzorációjára adnak ki milliós összegeket.
2009.03.11 Olvasási idő:

Szeptemberre tizenkétezer katona hagyja el Irakot

Néhány órával azután, hogy egy öngyilkos merénylő harminc áldozatot követelő támadást hajtott végre, az amerikai hadsereg bejelentette: szeptemberre 12 ezer katona hagyja el Irakot. Ezzel 120 ezerre csökken az országban tartózkodó katonák száma.
2009.03.09 Olvasási idő:

Vevőre talált a Honda Forma-1-es csapata

Alig három héttel a szezonnyitó futam előtt megmenekült a Honda Forma-1-es csapata: Ross Brawn, a versenyistálló korábbi brit igazgatója megvásárolta a csapatot, amely a jövőben Brawn GP néven versenyez majd.
2009.03.06 Olvasási idő:

Visszakoztak - Újraindulhat az amerikai bázis Kirgizisztánban

Miután a múlt hónapban a manasi katonai támaszpont elhagyására szólította fel az amerikai csapatokat, a kirgiz elnök bejelentette: készek arra, hogy tárgyalásokat kezdenek az Egyesült Államokkal a bázis újranyitásáról.
2009.03.05 Olvasási idő: