Iposz

Felhígult az építőipar, szigorítana az Iposz

Lázár János tárcájától várják a megoldást.
2022.05.31 Olvasási idő:

Nem történt változás az Iposz élén

Az Iposz közgyűlésén ismét Németh Lászlót választották meg elnöknek.
2020.09.23 Olvasási idő:

Nagyobb védőhálót várnak a kis cégek

A boltokat, a szolgáltatókat és az iparosokat a lakosság vagy a személyes kontaktus kerülése miatt kerüli el, de azért is, mert tartalékol.
2020.03.25 Olvasási idő:

Májusig elfogadhatják a kkv-stratégiát

Az adó- és adminisztrációs terhek továb­bi csökkentését, a modern technológiai megoldások meghonosításának előmozdítását várja a versenyszféra.
2019.02.11 Olvasási idő:

Adókedvezményt kérnek a falusi szolgáltatók talpon maradása érdekében

Az Iposz pályaorientációs napok szervezését javasolja a falvakban, hogy helyben tartsa a fiatalokat.
2018.09.25 Olvasási idő:

Munkába tereli az Iposz a fiatalokat

Az Ipartestületek Országos Szövetsége az egyetemi tanulmányaikat félbehagyókat segíti a munkaerőpiacra az Európai Unió Erasmus+ nemzetközi projektben.
2018.02.19 Olvasási idő:

A munkaadók szerint reális a 2018-as büdzsé

A munkaadói képviseletek szerint a 2018. évi költségvetési javaslat reális, kiegyensúlyozott, lehetőséget ad a további növekedésre.
2017.05.02 Olvasási idő:

Kézműveseket és kisiparosokat segítene az Iposz

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) az idén a kisiparosokat érintő kedvező adózási szabályok ismertetésére, a feketegazdaság elleni eredményesebb fellépésre, a vállalkozások digitalizációjára, a munkaerő-utánpótlásra helyezi a hangsúlyt - mondta Németh László elnök az MTI-nek.
2017.03.28 Olvasási idő:

Az iparosság nehéz évek elé néz

Az iparosság úgy ítéli meg, hogy késésben vannak a 2014-2020-as időszakra szóló pályázati kiírások, és az eddig megjelentek sem a mikro- és családi vállalkozásoknak szólnak - mondta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének (Iposz) elnöke az MTI-nek adott évértékelő nyilatkozatában.
2015.12.31 Olvasási idő:

Az iparosság fontos szerepet vállalt a gazdaság talpra állításában

A magyar iparosság, a családi és mikrovállalkozások fontos szerepet vállaltak a magyar gazdaság rendszerváltás utáni talpra állításában, és a mai napig megkerülhetetlen szereplői a foglalkoztatásnak, a termelésnek, a szolgáltatásnak, a helyi gazdaság felépítésének - hangsúlyozta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke szerdán a szövetség huszonöt éves jubileumi ünnepségén, Budapesten.
2015.10.14 Olvasási idő: