KLIK

Regionális babérokra tör a biztosításközvetítő

Újabb külföldi cégekkel bővült a Netrisk-csoport.
2021.04.14 Olvasási idő:

Megkezdte nemzetközi terjeszkedését a Netrisk-csoport

A cégcsoport tulajdonosai megvásárolták a cseh és szlovák piacon működő Kliket.
2020.05.20 Olvasási idő:

A Klik egykori vezetője lett az NGM új helyettes államtitkára

A miniszterelnök Pölöskei Gábornét nevezte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkárává a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár, Odrobina László helyére január 16-i hatállyal, a nemzetgazdasági miniszter javaslatára - derült ki a legfrissebb Magyar Közlönyből.
2017.01.25 Olvasási idő:

Új vezetője van a Klebelsberg Központnak

2017.01.09 Olvasási idő:

Elvonultak a sötét fellegek a Klik fölül

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) költségvetését idén 91,5 milliárd forinttal növelte meg a kormány, így az elmúlt nyolc-kilenc hónapban az iskolák finanszírozásával kapcsolatos "ügyek" megszűntek - mondta Palkovics László oktatási államtitkár kedden az Országgyűlésben, hozzátéve: a Kliknek, szemben a februári 17 milliárdos lejárt tartozásállománnyal, ma nincs kifizetetlen számlája.
2016.11.29 Olvasási idő:

Jövő évi költségvetést tervez a Klik

Megkezdődött a megalakuló tankerületi központok jövő évi költségvetésének tervezése - erről Kotán Attila, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) általános elnökhelyettese beszélt a tankerületi igazgatók munkaértekezletén.
2016.10.21 Olvasási idő:

Novembertől veszi át az iskolákat az állam

Fenntartói roadshow-t szerveznek, mielőtt az állam átveszi az iskolákat az önkormányzatoktól. Az állami intézményfenntartó elnöke az őszi szünet végére ígéri az új tankerületi központok indulását.
2016.08.22 Olvasási idő:

Megduplázta a Klik a vezetői fizetésére szánt pénzt

Hiába csökkent a létszám, tavaly több mint duplaannyit költött vezetői személyi juttatásokra a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, mint 2014-ben.
2016.08.08 Olvasási idő:

Egyeztet a KLIK a megszűnő csobánkai iskola diákjainak átvételéről

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy folyamatosan egyeztetnek a környékbeli települések önkormányzataival és köznevelési intézményeivel az idei tanév végén megszűnő csobánkai Petőfi Sándor Általános Iskola tanulóinak átvételéről.
2016.07.23 Olvasási idő:

Megszavazták: egy nagy Klik helyett jön a több tucat kicsi Klik

Létrejönnek a tankerületi központok, összevonják a fenntartói és működtetői feladatokat az állami iskolafenntartónál és differenciált béremelést kaphatnak a pedagógusok - többek között ezt tartalmazza az az oktatási törvényeket módosító csomag, amelyet ma fogadott el az Országgyűlés.
2016.06.13 Olvasási idő: