kóma

Anne Heche várhatóan nem éli túl a balesetet, hamarosan döntenek ép szervei sorsáról

A színésznő múlt pénteken szenvedett súlyos égési sérülésekkel járó autóbalesetet.
2022.08.12 Olvasási idő:

Nagyot álmodik a kómában tartott rubel

A szankciók által elsorvasztott rubelpiacon egyetlen szereplő maradt, a moszkvai központi bank, mely a háború előtti szintre tolta az orosz fizetőeszköz árfolyamát.
2022.05.04 Olvasási idő:

Felébredt a kómából a busztragédia egyik súlyos sérültje

Felébresztették az olasz orvosok a mesterséges kómából a veronai buszbaleset egyik súlyos, égési sérüléseket szenvedett sérültjét, akinek állapota stabil, a bőrátültetést követően fokozatosan javul és lehet vele kommunikálni - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.
2017.02.07 Olvasási idő:

Meghalt Toller László

Pécs volt polgármestere 2006 júniusa óta feküdt kómában.
2010.05.10 Olvasási idő:

Kritikus állapotban a kómában fekvő magyar ökölvívó

Kritikus az állapota Nagy Andrásnak, az amatőrként magyar válogatott ökölvívónak, aki egy ausztráliai edzőmérkőzést követően került kómába.
2009.05.05 Olvasási idő:

Berlusconi: "Az elnök ölte meg a kómában fekvő lányt"

Silvio Berlusconi szerint az évek óta kómában fekvő Eluana Englarot meggyilkolták azzal, hogy lekapcsolták őt az életét fenntartó gépekről. Az olasz miniszterelnök a baloldali kötődésű Giorgio Napolitano köztársasági elnököt vádolta a tettel.
2009.02.10 Olvasási idő:

Törőcsik Mari kómába esett! Keringése összeomlott

A 73 esztendős művésznő szerdáról csütörtökre virradó éjszaka lett rosszul. Állapota azóta válságosra fordult, összeomlott a keringése és kómába esett!
2008.10.16 Olvasási idő:

Van kiút a kómából? Új remény az agysérült betegeknek

Belga kutatók egy csoportja szerint az agy alapértelmezett tevékenységének vizsgálata segíthet abban, hogy kiderüljön: van-e az agysérülés miatt kómában fekvő betegegeknek esélye a felépülésre.
2008.06.16 Olvasási idő: