megsemmisít

Milliószámra semmisítik meg a Covid-vakcinákat Spanyolországban

A vakcináknak lejár a felhasználási idejük, ezért semmisítik meg őket.
2022.12.20 Olvasási idő: 2 perc

Percek alatt akarta elégetni a több százezer csempészcigarettát

Elfogtak egy 39 éves újkenézi férfit, akinek a házában több mint 31 millió forint értékű csempészcigarettát talált a rendőrség és az adóhatóság.
2021.06.19 Olvasási idő: 0 perc

Egy tonna húst semmisít meg a Nébih Baranyában

A szarvasmarha húst feldolgozó siklósi üzemben jelentős mennyiségű penészes, érlelés alatt álló tételt találtak az ellenőrök.
2018.01.30 Olvasási idő: 0 perc

12 tonna görögdinnyét foglaltak le a nagybani piacon

A budapesti nagybani piac ellenőrzése során mintegy 15 tonna zöldséget és gyümölcsöt foglaltak le az ellenőrök - mondta Helik Ferenc, a Pest megyei kormányhivatal igazgató főállatorvosa csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2012.08.03 Olvasási idő: 0 perc

400 hektár génmódosított kukoricát semmisítettek meg Szigetváron

Megsemmisítették azt a mintegy 400 hektár magyarországi kukoricavetést, ahol az eddigi hatósági ellenőrzések kimutatták, hogy - a tiltás ellenére - génmódosított kukorica-vetőmag került a földbe - közölte az MTI érdeklődésére Bognár Lajos, az élelmiszerlánc-felügyeletért és az agrárigazgatásért felelős helyettes államtitkár pénteken.
2011.07.08 Olvasási idő: 0 perc

A Cerbona megsemmisíti a szennyezett termékeit

Megsemmisíti, s még állati eledelként sem hasznosítja fuzárium toxinnal szennyezett, durum alapanyagból készült termékeit a székesfehérvári Cerbona Zrt. - közölte az MTI érdeklődésére a vállalatcsoport kereskedelmi igazgatója szerdán.
2009.07.01 Olvasási idő: 0 perc

Gyorshír! Megsemmisítik a fővárosi távhőrendeletet!

Alkotmányellenes a Fővárosi Közgyűlés távhőszolgáltatással kapcsolatos rendeletének az a szabálya, amely előírja, milyen fűtési rendszerrel váltható fel a távhőszolgáltatás.
2009.05.20 Olvasási idő: 0 perc