profil

Extraprofitadó mellett is közel milliárdos nyereség a Takarék Jelzálogbanknál

A Magyar Bankholding tagbankja az első fél évben megszilárdította meghatározó szerepét a hazai jelzálogpiacon.
2022.08.17 Olvasási idő:

Nem viccel a Facebook, komoly tisztogatásba kezdett

Idén az első negyedévben a vállalat több százezer, az Iszlám Államhoz és az al-Kaida terrorszervezetekkel kapcsolatos bejegyzést törölt.
2018.04.24 Olvasási idő:

Elképesztő adatot közölt Mark Zuckerberg

A Facebook alapítója szerint több mint kétmilliárd Facebook-profilhoz férhettek hozzá illetéktelenül és a felhasználók tudta és engedélye nélkül.
2018.04.05 Olvasási idő:

Álláskeresés - Nem csak a CV-re, a Facebookra is megéri odafigyelni

A felhő-típusú technológiák a hagyományos önéletrajz végét jelentik – véli Marton Krisztina HR szakértő, aki szerint a munkáltatók már ma is gyakran a közösségi oldalakon elérhető információkra alapozva hozzák meg döntéseiket egy-egy állás betöltése kapcsán.
2012.09.26 Olvasási idő:

Miért érdemes több Facebook profilt létrehozni?

Az online közösségi oldalak rohamos terjedése és egyre növekvő népszerűsége újra és újra előtérbe helyezi az adatvédelem jogi kérdéseit. Bizonyos esetekben ugyanis tudtunkon kívül segíthetjük az adathalászok munkáját – hívja fel a figyelmet egy hosszú ideje fennálló problémára az e|n|w|c Natlacen Walderdorff Cancola nemzetközi ügyvédi iroda.
2011.10.05 Olvasási idő:

Megszabadulhatunk a kínos képektől - Komoly változások a Facebookon

A Facebook több jelentős módosítás vitt végbe a közösségi portál megosztási funkciói kapcsán, amelyek egy része a Google+-on látott megoldásokra hajaz.
2011.08.24 Olvasási idő:

Máris magára haragította a netezőket a Google+

A keresőóriás ellentmondásos helyzetbe került új közösségi portáljával, amikor úgy döntött: törli a fiktív profilokat.
2011.07.25 Olvasási idő:

A gépgyártásban is megjelenik a Videoton

A Videoton vállalatcsoport megvásárolta a Ventifilt Zrt. gépipari társaság 94 százalékát. Ezzel a Videoton profilja ipari légtechnikával, valamint a környezetszennyezést csökkentő berendezések tervezésével, gyártásával és telepítésével bővült.
2011.06.23 Olvasási idő:

Facebook profilokat lopó kiegészítő készült a Firefoxhoz

Egy San Diego-i fejlesztő a közelmúltban mutatta be kiegészítő szoftverét, amelynek segítségével bárki ellophatja a Facebook felhasználóinak identitását.
2010.10.25 Olvasási idő:

Azonnal eltűnne a Facebookról? – Már megteheti

A Gizmodo szakportál adott hírt arról, hogy a közösségi portál új funkcióval bővítette az alkalmazást, amelynek segítségével gyorsan felszámolhatóak a felhasználói profilok.
2010.07.27 Olvasási idő: