reformszövetség

Továbbra sem költenek az amerikai fogyasztók

2009.09.10 Olvasási idő:

Palócz Éva: a Reformszövetség javaslatával 2013-ra 4 százalékos lenne a növekedés

Ha a jelenlegi 50 százalék feletti állami újraelosztás 8 százalékponttal csökkenne, akkor 2013-ban ismét 4 százalékos lenne a gazdasági növekedés - idézte fel a Reformszövetség javaslatát Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója, a Magyar Közgazdasági Társaság csütörtöki rendezvényén.
2009.05.14 Olvasási idő:

Matolcsy: "Kádár-kori KISZ vezetők rekonstruálják a szocializmust"

Fel kell hagyni azzal, hogy a késő Kádár-kori KISZ-vezetők a nagyberuházások révén rekonstruálják a szocializmust – jelentette ki Matolcsy György fideszes politikus, korábbi gazdasági miniszter, a Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet igazgatója.
2009.04.23 Olvasási idő:

Chikán: A Bajnai-terv durvább, mint a Reformszövetségé!

A volt gazdasági miniszter helyesnek tartja az irányt, de egyoldalúnak a nyilatkozatot, amelyet Bajnai Gordon a képviselőkkel aláíratott. De örül, hogy volt értelme a Reformszövetség munkájának.
2009.04.13 Olvasási idő:

Négy év múlva tartunk 2008-nál

2009.04.10 Olvasási idő:

Hivatalos: Megszűnik a Reformszövetség

Megszünteti tevékenységét a tagok döntése alapján a Reformszövetség, mivel a szakértők összefogásával létrejött szervezet az elmúlt hónapokban teljesítette küldetését
2009.04.02 Olvasási idő:

Megfeleződött a német gépipar

2009.04.02 Olvasási idő:

Feladat teljesítve - Tényleg megszűnik a Reformszövetség

Megszűnik holnap a Reformszövetség, a szervezet ugyanis eleget tett a korábban vállalt feladatoknak – tudta meg a Világgazdaság Online. A Szövetség feloszlását ugyanakkor hivatalosan még jelentették be, erre minden bizonnyal a holnapi, április 2-i ülés után kerül sor.
2009.04.01 Olvasási idő:

Oszkó Péter nem kommentálja a pénzügyminiszteri felkérést

Oszkó Péter, a Deloitte Magyarország tanácsadó cég vezérigazgatója lehet az új Bajnai-kormány pénzügyminisztere - tudta meg a a Világgazdaság. A nem hivatalos értesülést ugyanakkor az érintett lapunk megkeresésére nem kívánta kommentálni.
2009.04.01 Olvasási idő:

Megszűnik a Reformszövetség

Miután kidolgozta a megalakulásakor ígért átfogó gazdaság- és társadalompolitikai reformprogramot, megszűnik a Reformszövetség - tudta meg a Hírszerző. A lap információi szerint a Reformszövetség alapítói megállapodtak arról, hogy a pártoktól függetlenül működő tömörülés ügyvivői hivatalosan holnap jelentik be a szövetség megszűnését.
2009.04.01 Olvasási idő: