Selmeczi Gabriella

Több mint 50 ezer fiatal pár igényel babaváró támogatást

Augusztusban közel 40 éves csúcson volt a házasságkötések száma.
2019.11.18 Olvasási idő:

Selmeczi Gabriella nem akar egyetemi kancellár lenni

2016.01.12 Olvasási idő:

Selmeczi Gabriella egyetemi kancellár lenne

2016.01.11 Olvasási idő:

Gallóné: Milyen béremelés az, ahol felvetődik a kompenzáció?

Októberben megkapták első emelt bérüket a tanárok. A kormányzt szerint a túlnyomó többség többet keres, a szakszervezetek szerint azonban sokan vannak olyanok, akiknél még jövedelemcsökkenés is előfordulhat. A kollektív szerződés tárgyalásánál felmerült (és az NGN-mél állítólag számításokat is végeznek erről), hogy a tanárok túlmunkáját megfizessék, valamint cafeteriát is kapjanak.
2013.10.04 Olvasási idő:

Bajnai: Elzavarjuk Orbánt, felszámoljuk Simicska birodalmát

A Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület (Szolidaritás) alakuló közgyűlésén Kónya Pétert választották elnökké a tagok. Kónya szerint jövőre nem egyszerű kormányváltásra, hanem korszakváltásra van szükség. Bajnai Gordon szerint ellenzéki összefogás nélkül nincs győzelem a 2014-es választásokon, de egy akármilyen összefogás nem vezet feltétlenül győzelemhez. A Fidesz szerint Bajnai újabb szereplőt talált a rezsicsökkentés-ellenes koalícióhoz.
2013.07.20 Olvasási idő:

Selmeczi: Magyarország Európa legnagyobb lovasközpontja lehet

Magyarország Európa legnagyobb lovasközpontja lehet a Fidesz szerint. A Kincsem Nemzeti Lovasprogram keretében szeptembertől már kétszáz általános iskolában tanulhatnak lovagolni a gyerekek, miután a lovaglás a nemzeti alaptanterv része lehet. Magyarország Európa legszabadabban belovagolható országa lesz, miután az erdőket is be lehet vonni a lovas programokba. A lovasterápiát szeretnék bevonni az egészségbiztosítási rendszerbe.
2013.07.20 Olvasási idő:

Selmeczi máris átírná a választójogi törvényt

Alig néhány órának kellett eltelnie az új választójogi törvény tervezetének benyújtása után, hogy a Fidesz már jelezze is, átírnák a tervet. A módosítás a választási előzetes regisztrációt érinti.
2012.09.18 Olvasási idő:

Selmeczi: Börtönt a silány élelmiszerért!

Akár többéves börtönbüntetést is kockáztatnak azok, akik jövő év január 1-től - amikor hatályba lép az új Btk. - rossz minőségű, egészségre ártalmas vagy hamis minőségtanúsítványú élelmiszert hoznak forgalomba - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője.
2012.07.06 Olvasási idő:

Eldőlt: a nyugdíjkasszák pénzben és állampapírban adják vissza a vagyont

A parlament csütörtökön úgy döntött, hogy a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe idén visszalépők követeléseit a magánnyugdíjpénztárak állampapírban és készpénzben utalják át a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapba.
2012.05.24 Olvasási idő:

Visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek – blog

Ma azért elgondolkoztam, hogy a Fidesznek vajon nem ciki-e Selmeczi Gabriella előtérbe tolása a gazdasági témákban, de aztán rájöttem, hogy ebben az országban a miniszterelnök szóvivője Szijjártó Péter, szóval hagyjuk inkább. De azért amit Selmeczi most levágott, hát az enyhén szólva is a nem semmi kategóriába tartozik – írja blogján Sztojcsev Iván.
2012.01.05 Olvasási idő: