Urbán László

Négyszáz dolgozót vesz fel a Suzuki

A napokban a vállalat beadta a versenyképességi beruházás támogatás iránti kérelmét a Nemzeti Befektetési Ügynökséghez.
2020.05.22 Olvasási idő:

Urbán: egy újabb IMF-szerződés segítene a hitelesség visszaszerzésében

2010.09.28 Olvasási idő:

Magyarországra szabta az új hitelt az IMF

Bizalomnövekedést eredményezne az elővigyázatossági IMF-megállapodás megkötése
2010.09.07 Olvasási idő:

Ne az állami beavatkozástól várjuk a válság megoldását!

A kormányzati kudarcok nagyobb szerepet játszottak a válság kialakulásában, mint a piaciak, ezért a válság megoldását sem az állami szabályozók szigorításától várhatjuk – hangsúlyozta Urbán László, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) leendő magyar igazgatóhelyettese a CEU Business School „Tükröm, tükröm” című konferenciáján. Martonyi János volt külügyminiszter szerint bár Európa szerepe csökken a világgazdaságban, ez a viszonylagos csökkenés azonban csak a fejlődő világ évszázados lemaradását leküzdő rohamos fejlődésének köszönhető.
2010.03.18 Olvasási idő:

Kinevezték Andor utódját az EBRD-hez

Március 22-től Urbán László látja el az EBRD-ben a cseh, szlovák, horvát, magyar országcsoport igazgató-helyettesi feladatait - áll a Pénzügyminisztérium honlapján olvasható közleményben.
2010.03.18 Olvasási idő:

A nap híre: Csányi megválik Urbán Lászlótól

Távozik az OTP Banktól Urbán László vezérigazgató-helyettes, közös megegyezéssel július 31-i hatállyal, "az egységes menedzsmentszemlélettől eltérő vezetői felfogás miatt" - közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.
2009.07.31 Olvasási idő:

Az OTP ura a helyzetnek

Az OTP Bank kölcsönportfóliója romlik, együtt a gazdasági válság mélyülésével Kelet-Európában, azonban a pénzintézet ellenőrzés alatt tartja a folyamatot, és a fejlemények nem veszélyeztetik a bank céljait, írta szerdán a Reuters hírügynökség, az OTP Bankcsoport vezérigazgató-helyettesét, Urbán Lászlót idézve.
2009.07.08 Olvasási idő:

Főként a vállalatfinanszírozást erősíti az OTP a hitelből

A magyar állam piaci alapú hitelével keletkezett többletforrást elsősorban a vállalatok finanszírozására használja az OTP Bank, hogy ezzel az eszközzel is tompítsa a reálgazdasági problémákat - mondta Urbán László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese csütörtökön az MTI-nek.
2009.03.26 Olvasási idő:

OTP: Szükségtelenül akarja irányítani a bankokat a kormány

Az OTP Bank az eredeti előterjesztésben meghatározott feltételek mellett nem kíván részesedni a bankmentő csomagból és szükségtelennek tartja a bankok részleges állami irányítását.
2008.11.27 Olvasási idő:

Szárnyal a BUX - az OTP 10 százaléknál jár

Nagy kereslet mellett szárnyalásnak indult a Budapesti Értéktőzsde vezető árfolyam mutatója a BUX Index, amely 5,77 százalékos emelkedéssel 12 522,78 ponton járt 12 órát követően.
2008.11.14 Olvasási idő: