Extra

Karácsony másnapján derült ki, hogy Mariah Carey megint szingli lett

Bryan Tanaka és Mariah Carey hét év után szakított egymással. A rajongók azonban már korábban kiszúrták, hogy a táncos nem kísérte el az énekesnőt a karácsonyi turnéjára.

A karácsonyi időszak toplistáinak koronázatlan királynője, Mariah Carey hét év után szakított párjával, Bryan Tanakával, amit az utóbbi kedden erősített meg. A táncos Instagramon közzétett bejegyzése szerint az elválás ellenére barátok maradtak, és a szakítás kölcsönös döntés eredménye volt. Hozzátette, annak ellenére, hogy külön utakon indulnak tovább, a tisztelet és a hála a közös emlékekért megmarad köztük.

Warner Bros. Pictures And InStyle Host 19th Annual Post-Golden Globes Party - ArrivalsBEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07:  (l-r) Dancer Brian Tanaka and Singer Mariah Carey attend the 19th Annual Post-Golden Globes Party hosted by Warner Bros. Pictures and InStyle at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Lester Cohen/WireImage)attends 19th Annual Post-Golden Globes Party hosted by Warner Bros. Pictures and InStyle at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.
Fotó: Getty Images

Bár Tanaka és Carey 2006 óta ismeri egymást, amikor a táncos részese volt az énekesnőt a The Adventures of Mimi turnén kísérő csapatnak, viszonyukat csak 2017-ben erősítették meg – idézi fel a Business Insider. Szakításukról azonban már a múlt hónapban felreppentek a pletykák, miután Tanaka nem követte Carey-t az énekesnő Merry Christmas One and All! címet viselő turnéjára.

Carey mindeddig nem szólalt meg a szakításról, hanem helyette a december 17-ig tartó turnéját hirdette közösségi felületein, majd megosztotta, hogy 

idén is karácsonyi slágere, az All I Want for Christmas is You vezette a Billboard slágerlistáját az ünnepi időszakban, 

immár zsinórban negyedik alkalommal. 

A dal a Spotify egy nap alatti lejátszásokban mért rekordját is megdöntötte az énekesnő közösségi oldalai szerint.

 

 

All I Want for Christmas is You szakítás Mariah Carey
Kapcsolódó cikkek