Ingatlan

Újabb ingatlanpiaci bomba: eladó Zámbó Jimmy egykori háza

A tragikus sorsú énekes nyaralója után a házát is eladja a család. 130 millióért most bárki lecsaphat Zámbó Jimmy házára.

Zámbó Jimmy korábban eladósorba került nyaralója után most a legendás énekes csepeli háza is eladóvá vált. A különleges emlékeket őrző otthont 129,9 millió forintért hirdették meg az ingatlan.com felületén. A hirdetés szerint a ház összesen 200 négyzetméteres, ami 4 szobát foglal magába – szúrta ki a Blikk.

Eladó Zámbó Jimmy háza
Eladósorba került Zámbó Jimmy egykori csepeli háza.
Fotó: Ingatlan.com

A XXI. kerületi Szent László utcában fekvő ingatlant a régi berendezésekkel együtt fotózták le, az énekes lemezei is a falon vannak még. A leírásban sem titkolják, hogy ki volt a korábbi tulajdonos, hiszen azzal kezdődik a hirdetés szövege, hogy eladóvá vált Zámbó Jimmy korábbi otthona.

A 100 négyzetméteres földszinten egy hatalmas nappali, és az előadó korábbi dolgozószobája található, az emeleten egy gardróbszoba, egy fürdőszoba és egy hálószoba kapott helyet. Az ingatlanhoz a hatalmas kert mellett terasz, kisház és zárt medence is tartozik.

Zámbó Jimmy házát fia, Adrián szerint amiatt kezdték el árulni, mert édesanyjával már csak ketten éltek ott, így az már túl nagy számukra. A család azt azonban nem szeretné, hogy olyan vevő vásárolja meg az ingatlant, aki később múzeumot vagy emlékházat csinálna belőle.

Beállt a Győzike, Zámbó Jimmy sorba Sebestyén Balázs – eladja házát

Háromszor drágábban adná el családi házát, mint amennyiért annak idején megvásárolta azt a rádiós Sebestyén Balázs.

 

Zámbó Jimmy Celeb ingatlan mozaik
Kapcsolódó cikkek