Zuglóban Janicsák a Megoldás! A MEMO jelötjeként, Budapest 08. számú választókörzetében Janicsák István indul az országgyűlési választásokon 

– olvasható a Megoldás Mozgalom Facebook-posztjában. 

A zenész 2010-ben már elindult Zuglóban független jelöltként a polgármesteri posztért, akkor harmadik lett, majd 2014-ben – amikor Karácsony Gergelyt először Tarlós István lehetséges kihívójaként emlegették – ismét felvetődött, hogy a Z’Zi Labor együttes frontembere lehetne az Együtt–PM zuglói polgármesterjelöltje. Végül azonban Karácsony mérette meg magát Zuglóban, Janicsák pedig a támogatásáról biztosította. 

Korábban két ismert ember is csatlakozott a milliárdos pártjához: Détári Lajos Kőbánya-Kispest választókörzetben méretteti meg magát, illetve Könyves Tamás, azaz  VV Tommyboy egykori valóságshow szereplő is képviselőjelölt lesz.

Korábban a VG írta meg elsőként, hogy Gattyán György, a Docler Holding milliárdos alapítója megkezdte a képviselőjelöltjeinek a toborzását. Januárban megírtuk, hogy Gattyán Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot, és a vállalkozáshoz összesen 106 magyar képviselőt keres. A milliárdos később a Friderikusz podcast című műsorban arról beszélt, a kezdeményezése lényege, hogy digitalizálja Magyarországot, és ehhez társakat keres. A beszélgetésben az is elhangzott, hogy akár mozgalommá, és ha kell, párttá szervezné a kezdeményezését 2022-re, de hangsúlyozta, 

nem az a fontos, hogy megmérettesse az elképzelését a választáson. 

A Megoldás Mozgalom nevű formációt karácsonykor jegyezték be, a szerveződés elnöke Gattyán György, alelnökei pedig a Teqball két alapítója: Huszár Viktor és Borsányi Gábor, valamint Bajusz Krisztina ügyvéd.