A Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonában lévő AFC Wrexham labdarugócsapat vasárnap fordított a Boreham Wood ellen, és 3-1-re győzött. A walesi klub ezzel megnyerte az angol ötödosztályt, és feljutott a negyedik ligába.

A lefújást követően a Wrexham szurkolói berohantak a futballpályára, és együtt ünnepeltek a focistákkal.

A két észak-amerikai színész alig hit a szemének, amikor lefújták a mindent eldöntő mérkőzést, majd meghatódva egymás nyakába borultak.

Ryan Reynolds és Rob McElhenney 2021-ben vette át a AFC Wrexham irányítását, és megígérték, hogy átalakítják a klubot. A klub azóta virágzik. A csapat stadionjában, a Racecourse Groundon az átlagos nézőszám megduplázódott, nagyjából 10 ezren szurkolnak a meccseken. A csapat vezeti az ötödik osztályt, és jó esélyük van arra, hogy feljussanak. 

Reynolds és McElhenney több száz ezer fontot költött az elmúlt két évben játékosokra, és még egy új lelátó építésébe is belefogtak. 

A Wrexham profilja megváltozott, és egy komoly focicsapat képét mutatja. 

Sok  híresség gratulált a közösségi médiában a Wrexhamnek, miután feljutott a Football League-be. Az Oscar-díjas walesi színész, Anthony Hopkins Reynolds tweetére válaszolva tiszteletbeli walesi fiúnak nevezte őt, míg a korábbi angol játékos, Gary Lineker gratulált a klubnak a Twitteren az elért eredményhez. A walesi herceg is Twitteren üdvözölte a klub sikerét: „Egy  csodálatos történelemmel rendelkező klub, amely nagyon izgalmas jövő elé néz a labdarúgó-bajnokságban. Wales büszkesége” – fogalmazott Vilmos herceg.

Színészként kis híján megbukott Ryan Reynolds, de üzletemberként minden, amibe belevág, arannyá válik a kezében

Ryan Reynolds a  2010-es évek elején néhány rossz szerepválasztással majdnem tönkretette a karrierjét, majd a Deadpool filmekkel ismét a legnagyobbak közé tudott jutni. Felfelé ívelő színészi pályája mellett az üzleti életben is sikert sikerre halmoz.