bild

Ukrán külügyminiszter: ha tudná, Putyin megölné Zelenszkijt, Medvegyevnek pedig kevesebb vodkát kellene innia

Dmitro Kuleba nem szívesen iszik vizet megbontott palackból, és figyelmeztetett: senki ne gondolja, hogy az ukránoknak ez lesz az utolsó ellentámadásuk.
2023.05.10 Olvasási idő: 4 perc

Az Axel Springer a Bilden keresztül támadta az Adidast

Csak azt felejtették el megírni, hogy a vezérigazgató is érdekelt az ügyben.
2022.09.15 Olvasási idő: 9 perc

Sanna Marin drogtesztet csináltatott a bulizós videó után

Sajtótájékoztatón jelentette be a finn kormányfő, hogy drogtesztet csináltatott, miután futótűzként elterjedt egy videó, amelyen felszabadultan bulizott.
2022.08.19 Olvasási idő: 4 perc

Pénzt kér a Bild a reklámmentes olvasnivalóért

Válaszút elé állítja webes felhasználóit, azaz olvasóit az Axel Springer, hogy megakadályozza hirdetési bevételeinek csökkenését.
2015.10.15 Olvasási idő: 0 perc

Pénz helyett most már inkább adósságelengedést kér Athén

Görögország nem további összegeket kér hitelezőitől, hanem az adósság egy részének elengedését és a törlesztés átütemezését - mondta a görög pénzügyminiszter a Bild című német lap mai számában megjelent interjúban.
2015.06.15 Olvasási idő: 0 perc

A választásról is beszélt Orbán a Bildnek

"Megígértem a választóimnak, hogy Juncker útját állom" címmel közölte kedden a Bild című német lap az Orbán Viktorral készült interjú második részét, amelyben a kormányfő ismételten elutasította Jean-Claude Juncker jelölését az Európai Bizottság elnöki tisztségére.
2014.06.17 Olvasási idő: 0 perc

Az ukrán védelmi miniszter kizárta a hadsereg beavatkozását

Az ukrán fegyveres erők nem fognak beavatkozni az országban kialakult válságos helyzet rendezésébe - jelentette ki az ukrán védelmi miniszter vasárnap egy interjúban.
2014.01.26 Olvasási idő: 0 perc

Részben fizetős lesz a legnagyobb német hírportál

Európa legnagyobb napilapja, a Bild Zeitung jövő hónap elejétől részben fizetőssé teszi weboldalát. A legfontosabb hírek továbbra is ingyenesek maradnak, a többi tartalomért azonban havi 4,99 eurót (kb. 1400 forintot) kell fizetni.
2013.05.28 Olvasási idő: 0 perc

"Orbán úr, ön rossz ember?"

"Orbán úr, ön rossz ember?" címmel közölt interjút Orbán Viktorral csütörtökön a Bild című német napilap. Ebben a miniszterelnök kijelentette: meg sem fordul a fejében, hogy alávesse magát a "nemzetközi baloldal" értékrendjének.
2012.01.19 Olvasási idő: 0 perc

Egyenesen Németországból érkezik a mentőpénz Athénba

Németország 5 milliárd eurót folyósít Görögországnak abból a 12 milliárd euróból, amit július közepéig utalnak át Athénnak a tavaly jóváhagyott 110 milliárd eurós nemzetközi mentőöv részeként - írta keddi számában a Bild című német napilap.
2011.07.05 Olvasási idő: 0 perc