blogger

Pénzbüntetést kapott egy orosz blogger, mert kiírta az internetre, hogy Zelenszkijjel álmodott

Ivan Losevnek már sokadjára gyűlik meg a baja Vlagyimir Putyin új törvényeivel.
2023.02.07 Olvasási idő:

A hagyományok fogják a fakanalat karácsony este

A VG.hu-nak nyilatkozó gasztroblogger véleménye szerint a magyarok a tradicionális ételeket részesítik előnyben az ünnep idején.
2019.12.25 Olvasási idő:

Bloggereket kapcsoltak le Kínában

Valótlan hírek terjesztése, a közvélemény félrevezetése és a kínai alkotmánnyal ellentétes publikációk közlése miatt több neves, tízmilliók által követett mikroblogger fiókját záratta be a kínai internetfelügyelet.
2016.02.28 Olvasási idő:

Újabb bloggert gyilkoltak meg Bangladesben fanatikusok

Egy hónappal az után, hogy a nyílt utcán kaszabolták halálra Avijit Roy ismert ateista bloggert és írót, hétfőn egy újabb áldozatot szedett a vallási fanatizmus.
2015.03.30 Olvasási idő:

Economist: Részvétem a tisztességes magyaroknak

A The Economist kolumnistája Eastern Approaches című blogjában budapesti látogatásáról számol be, hangsúlyozva, hogy a rendszerváltáskori remek indulás után Magyarország szégyenszemre Szlovákia mögött kullog.
2010.08.09 Olvasási idő:

Új világ - Keresési találatokból ír híreket a Yahoo

A Yahoo hamarosan új hírblogot indít, amelyet a hagyományos szerkesztési módszer helyett a keresési találatok felhasználásával építenek fel.
2010.07.05 Olvasási idő:

Bepereli egy blogger a Google-t – Vége a web védelmének?

Egy blogger 15 millió dolláros kártérítést követel a Google-tól, mert a keresőóriás egy korábbi perben felfedte kilétét.
2009.08.24 Olvasási idő:

Tomcat a kurucinfón toboroz érdeklődőket a tárgyalására

Ma kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Tomcat néven ismertté vált blogger, Polgár Tamás büntetőpere. A Kuruc.info és a Bombagyar.hu egyaránt hívja az "érdeklődőket" a tárgyalásra: "akit érdekel, jöjjön és nézze meg".
2008.11.06 Olvasási idő: