gráf

Derékba törte a BUX lendületét az EKB

Egyre lejjebb került az index, s végül napi mélypontja közelében zárt.
2022.09.08 Olvasási idő:

Bormarketing pénz nélkül – Elkerülhetetlen a felszámolás?

Puskaporos hangulatban ülnek ma le a tárgyalóasztalhoz a Magyar Bormarketing Nonprofit Kft. (MBM) tulajdonosai: a közösségi bormarketingért felelős társaság ugyanis a mai napig nem jutott hozzá a feladatai ellátásához szükséges összeghez.
2009.12.16 Olvasási idő:

Gráf: sikertelenség és patthelyzet a tej ügyében

Magyar szempontból sikertelennek minősítette az Európai Unió tagországainak hétfői mezőgazdasági miniszteri találkozóját Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, miután a brüsszeli ülésen nem történt elmozdulás az uniós tejágazat problémáinak megoldása felé.
2009.10.05 Olvasási idő:

Lecsapnak az őstermelőkre: vége a kiskapuknak

Szigorítanák az őstermelők ellenőrzését, mert néhányan a jogi kiskapukat kihasználva kereskedelemre használják az igazolványt
2009.09.12 Olvasási idő:

Nem számíthatnak az EU segítségére a magyar tejtermelők

A termelők további uniós intézkedések hiányában csupán kormányzati segítséget kaphatnak.
2009.09.09 Olvasási idő:

Gráf: Nagy európai uniós szimpátiára nem számítok tej ügyben

Magyarország él minden olyan lépéssel, amelyet az európai uniós szabályok lehetővé tesznek a tejágazat átmeneti gondjainak megsegítésére, miután az Európai Bizottság esetleges közös uniós intézkedésekre ezúttal is szerény elképzeléseket vázolt fel a témában - jelentette be Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján, az EU-tagországok mezőgazdasági minisztereinek ülését követően.
2009.09.07 Olvasási idő:

Magosz: "Az Agrana és a Rauch vegye meg az almát"

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) nem ismétli meg a tavalyi tiltakozó bokád szervezését az almafelvásárló ipari üzemek körül, hanem tárgyalásos úton igyekszik segíteni a nagyon alacsony, 11 forintos kilogrammonkénti átvételi ár miatt csődhelyzetbe került termelőknek - ezt Budai Gyula, a szervezet igazgatója közölte Nyíregyházán sajtótájékoztatón pénteken.
2009.08.28 Olvasási idő:

Országos tűzgyújtási tilalmat rendeltek el

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el Gráf József, földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter a rendkívüli meleg és csapadékmentes időjárás miatt - írja bama.hu MTI forrásból.
2009.08.03 Olvasási idő:

Gráf: Magyarország megtalálta piaci helyét az Európai Unióban

A magyar mezőgazdaság az ország uniós tagságának egyik nyertes ágazata - hangoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2009.04.30 Olvasási idő:

Újabb meglepetés! Gráf miniszterelnök-pártelnök?

A Népszabadság Online információi szerint a jelenleg is zajló MSZP elnökségi ülésen Gyurcsány Ferenc felajánlotta, hogy lemond a pártelnöki posztról Gráf József agrárminiszter javára.
2009.03.28 Olvasási idő: