interjú

Keressük az akvizíciós lehetőségeket

A külföldi részvények felé fordult az ügyfelek figyelme – mondta lapunknak Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója.

Keressük az akvizíciós lehetőségeket

A külföldi részvények felé fordult az ügyfelek figyelme – mondta lapunknak Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója. A KBC értékesítésének visszavonása mögött nem lát hátsó szándékot a vezérigazgató, aki szerint a jövőben is megvizsgálnak minden akvizíciós lehetőséget.

Raktárosból nagyágyú

Fedélzeti komputereket szervizelt volna, de nem tudták rá megtanítani, ezért elment lőszerdobozokat pakolni a Magnumhoz. Szűcs Ákos raktárosfiúból lett Magyarország egyik legnagyobb fegyverkereskedője.

Élesedik a verseny a távközlésben

A Vodafone Magyarországon ma az egyedüli olyan mobilszolgáltató, amely rendelkezik az 5G kereskedelmi használatára alkalmas frekvenciával.

Élesedik a verseny a távközlésben

A Vodafone Magyarországon ma az egyedüli olyan mobilszolgáltató, amely rendelkezik az 5G kereskedelmi használatára alkalmas frekvenciával. A technológiai forradalom mellett új piacra is be szeretne törni a vállalat a portfóliója szélesítésével, egyebek között a UPC megvásárlásával. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese szerint az akvizícióra a jövő év közepén bólinthat rá az Európai Bizottság.

Korokon átívelő családi birodalom

Elém tolta apám az Unicum titkos receptúráját, így tudatta, hogy eljött az én időm – idézi fel a generációváltás nagy pillanatát Zwack Sándor.

Újabb embere hagyhatja ott Trumpot

Az amerikai elnök egy vasárnap esti tévéinterjúban nem zárta ki, hogy James Mattis védelmi miniszter távozik a kormányból.
Világgazdaság Piactér