Internet Explorer

Fontos hivatalokban még mindig használják az Internet Explorert

A szlovák belügyminisztérium néhány esetben még mindig a megszüntetett, nem támogatott böngészőt használja.
2022.07.07 Olvasási idő:

Hivatalosan is eltemették az Internet Explorert

Immár impozáns sírköve is van a 27 év után nyugdíjazott böngészőnek.
2022.06.18 Olvasási idő:

Magyarországon már a Firefox és a Chrome a menő

Bár a Statcounter látogatottságmérő adatai szerint még mindig az Internet Explorer a legtöbbek által használt böngésző a világon, Magyarországon már egyértelműen le van maradva a Firefox és a Google Chrome mögött: részesedése mindössze 13 százalék - derül ki az NRC piackutató legfrissebb felméréséből, amelyet az MR2-Petőfi rádió Netidők című műsorának megbízásából készítettek.
2012.06.19 Olvasási idő:

Az Internet Explorer a buták böngészője?

Az AptiQuant pszichometriával dolgozó tanácsadó cég érdekes felmérési eredményeket publikált arról, mi az összefüggés az IQ és a választott böngésző között.
2011.07.28 Olvasási idő:

Melyik internetböngésző a nyerő?

Az Internet Explorer még mindig a számítógépek több, mint felén ott található, a Google Chrome azonban minden más böngészőnél nagyobb ütemben növeli részesedését.
2011.07.25 Olvasási idő:

Fontos biztonsági javítás érkezik minden Windowshoz

A jelenleg támogatott Windows-változatok mellett többek között az Internet Explorer, a Silverlight, és az Office is érintett a júniusi patch keddben, amikor a Microsoft összesen 16 javítást tesz közzé – írja a HWSW.
2011.06.10 Olvasási idő:

Nem is annyira biztonságos az új Explorer?

A brit Sophos informatikai biztonsági cég munkatársa erőteljesen kritizálta a Microsoftot, mert a cég szerinte megalapozatlan állításokat tett az Internet Explorer 9 vírusvédelmi képességeiről.
2011.05.23 Olvasási idő:

Microsoft-használók, figyelem: rekord számú javítás érkezik

A Microsoft bejelentette, hogy jövő kedden, a szokásos havi frissítés idején összesen 64 hibát, sérülékenységet javítanak ki windowsos termékeikben (Windows operációs rendszerek, Microsoft Office csomagok, Internet Explorer, grafikus keretrendszer, illetve egyéb szoftverek).
2011.04.08 Olvasási idő:

Windows, Office, Explorer - 22 biztonsági rést tömtek be

A Microsoft tizenkét biztonsági tájékoztatót tett közzé, amelyek keretében huszonkét biztonsági hiányosságot számolt fel több szoftverben.
2011.02.10 Olvasási idő:

Figyelem! Súlyos hiba az Explorer minden verziójában

A Microsoft ma figyelmeztetést adott ki, mert egy az összes Internet Explorer verzióban megtalálható biztonsági rés súlyos fenyegetést jelenthet a megfelelő védelemmel nem rendelkező felhasználóknak.
2010.12.23 Olvasási idő: