pendrive

Kevesen gondoskodnak a pendrive-ok védelméről

Rendkívül elterjedt vállalati környezetben is a pendrive-ok használata, ám kevés figyelmet fordítanak azok biztonságára, pedig ez a jogszabályi előírások betartása miatt is fontos lehet.
2017.12.07 Olvasási idő: 0 perc

Pendrive-ot, winchestert venne? - Érdemes várni vele

Jóllehet az idén az előrejelzések szerint nő a számítógépes memóriák eladása a magyar piacon, az elemzők akár 50 százalékos árcsökkenést is reálisnak tartanak 2011-ben - mondta Kaszál Norbert a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere az MTI-nek.
2011.01.30 Olvasási idő: 0 perc

Mobil, LCD, DVD – Milyen "kütyüket" veszünk karácsonyra?

Az LG Electronics kutatása szerint tavalyhoz képest idén korábban kezdődött a karácsonyi vásárlási láz, de kisebb az ajándékvásárlási kedv. A megkérdezettek 47 százaléka ugyannyit, vagy kevesebbet tervez költeni elektronikai termékekre, átlagban 106 ezer forintot.
2009.12.09 Olvasási idő: 0 perc

Még kisebb "kütyük" érkezésére számíthatunk

A Toshiba ez év közepétől 32 nanométeres gyártási eljárással készült chipek forgalmazását kezdi meg. A modernebb technológiának köszönhetően csökken a lapkák mérete, így még kisebb eszközökbe is beépíthető.
2009.04.27 Olvasási idő: 0 perc

Már magánfelhasználók adatait is menti a Kürt

Belép a magánfelhasználók piacára az adatmentéssel foglalkozó Kürt Zrt.
2009.04.15 Olvasási idő: 0 perc

Az ember, akinek pendrive van az ujja helyén - Fotó

Egy finn programozó motorbalesetben elveszítette az egyik ujját. Jerry Jalava olyan műujjat kapott, amelybe USB drive-ot építettek, így csak bele kell dugnia a kezét számítógépe csatlakozójába és már töltheti is az adatokat.
2009.03.18 Olvasási idő: 0 perc

Nem csak a bankrablások, az IT-bűntények is megszaporodtak

Nem szükséges különösebb technikai tudás ahhoz, hogy valaki lemásoljon, vagy elektronikus úton továbbítson egy bizalmas vállalati dokumentumot. A széles körben elérhető informatikai eszközök feladják a leckét a cégeknek, amelyek nagy része tehetetlen az adatszivárgással szemben.
2009.02.26 Olvasási idő: 0 perc

Nagyok, de buták - Nem használjuk ki a pendrive-jainkat

A hazai vásárlók zöme még félig sem használja ki új USB kulcsainak tárolókapacitását, miközben számos, a nagy kapacitásnál sokkal hasznosabb funkció iránt a kereslet még mindig mérsékelt – derül ki a SanDisk hazai forgalmazója, a Hama Magyarország adatai alapján.
2009.02.26 Olvasási idő: 0 perc

Nő a kereslet a funkciógazdag pendrive-ok iránt

Nyugat-Európában a tárolókapacitás mellett mindinkább a sebesség és a szolgáltatások lesznek az USB meghajtók elsődleges ismérvei. Itthon a vevők nyolcvan százaléka még a nagyobb kapacitásra, mintsem a szolgáltatásokra áldoz, de a trend változása hazánkban is érezhető – derül ki a Hama Magyarország adataiból.
2009.01.28 Olvasási idő: 0 perc

Nem fér el a pendrive-ján? Itt az új Kingston nagyágyú!

A flash memória-gyártás szektorának egyik vezetője, a Kingston csak nemrég mutatta be 34 gigabájtos pendrive-ját, de máris itt az újabb adathordozó, még 30 gigabájtnyi tárhellyel.
2008.11.21 Olvasási idő: 0 perc