szűrő

Március végéig még 51 településnek szállítja az ivóvizet a honvédség

A Honvédség 2014. március 1-jétől, március 31-éig még 51 település ellátását biztosítja vízszállítással, amely 74409 kilométer tervezett távolságot és megközelítőleg 20 millió forintos tervezett költséget jelent – közölte a parlament honlapján a honvédelmi miniszter.
2014.03.14 Olvasási idő:

EU: Jogellenes a fájlletöltők kiszűrésére kötelezni a szolgáltatókat

Ellentétes az uniós joggal az, ha nemzeti bíróság a jogellenes fájlletöltések megelőzése érdekében szűrőrendszer alkalmazására kötelezi az internet-hozzáférést nyújtó szolgáltatót - mondta ki csütörtökön közzétett ítéletében a luxembourgi székhelyű Európai Bíróság.
2011.11.24 Olvasási idő:

Óriási pofont adott a cégeknek a Facebook

A Facebook sokkolta legújabb fejlesztésével a vállalati oldalak adminisztrátorait, rontotta esélyüket az interakciókra, igaz a felhasználók számára valamivel zajmentesebbé tette a környezetet.
2011.02.23 Olvasási idő:

100 új munkahelyet teremt a General Electric Oroszlányban

Kiválósági központtá alakítja Oroszlányban található membrán gyárát a GE. A már korábban is az oroszlányi üzemben gyártott ZeeWeed 500-as rendszerek mellett a ZeeWeed 1000 és a ZeeWeed 1500 típusú membránszűrőket is a hazai egységben fogják előállítani a világpiac számára. A ZeeWeed technológia kiemelt tagja a GE vízszűrő termékcsaládjának, melyet több mint 1000 ivóvíz- és szennyvíztisztító üzem alkalmaz már. A kapacitásbővítésnek köszönhetően a kiválósági központ a tervek szerint az év végéig közel 100 új munkahelyet teremt Magyarországon.
2010.03.22 Olvasási idő:

Az új Windows is védtelen, ha "meztelen"

A Sophos számítógépes biztonsági cég tesztje szerint a Windows 7 tulajdonosoknak is érdemes vírusvédelmet telepíteniük az újonnan beszerzett konfigurációkra, mivel a rendszer nem minden károkozó szoftver ellen védett.
2009.11.04 Olvasási idő:

Megszűnhet a Rába habzása - Új szűrők az osztrák bőrgyárakban

Hamarosabb tisztább lehet a Rába vize, megszűnhet a riasztónak látszó habzás, ugyanis új szűrőket építenek be a folyót leginkább szennyező ausztriai bőrgyárak.
2009.06.24 Olvasási idő:

Akár 20 százalékos megtakarítás - Hogyan vegyünk klímát?

Sokan a csábító design vagy éppen az akciós ár miatt olyan klíma készüléket vesznek, aminek teljesítményét többnyire nem használják ki, például azért, mert lakásukhoz bőven elegendő lenne egy kisebb teljesítményű készülék is, ami olcsóbb is – a Genex a megfelelő berendezés kiválasztásához ad tanácsokat.
2009.06.03 Olvasási idő:

Ingyenes szűrővizsgálatok kismamáknak – Jelentkezzen most!

Ingyenes szűrőnapokat rendez a Semmelweis Egyetem kismamáknak. Csütörtökön, pénteken és szombaton összesen nyolc-tíz három- illetve négydimenziós ultrahangkészülék segítségével figyelhetik meg a babák fejlődését.
2008.09.10 Olvasási idő: