A tervek alapján 2025-ben Budapesten nyílik meg a Time Out Market az újonnan felújított Corvin Áruházban. A piacot az áruház első emeletén alakítják ki, mintegy 2500 négyzetméteres belső területen.

corvin-2-BS
A Time Out Market hamarosan megérkezik Magyarországra / Fotó: Bánkúti Sándor

A piactér 775 négyzetméternyi tetőterasszal egészül ki majd ki, mindezt 14 konyha, 4 bár, egy rendezvényterem és mintegy 800 ülőhely fogja kiszolgálni a látogatókat – közölte a projekt megvalósulásában üzleti tanácsadást nyújtó Nhood Hungary

Az első Time Out Market 2014-ben nyílt meg Lisszabonban, majd a következő években New Yorkban, Miamiban és Dubaiban is nyíltak hasonló piacterek. 

A Corvin Áruház nagy része bérbe van már adva, az irodaszint egy része coworking iroda lesz, a Corvin tetején egy tetőbár is működik majd. A beruházás a tervezettnél hosszabb idő alatt, hat év alatt térül meg. A házba közösségi funkciókat is költöztetnek, hogy Budapest egyik legfrekventáltabb terén minél többen térjenek be az épületbe, amely igazi közösségi pont lehet. 

 

Húszéves terv a Corvin Áruház felújítása

Húsz éve nem lépték meg, mert gazdaságtalannak bizonyult, de most mégis felújítja a Corvin Áruházat a tulajdonosa. Az első lépésre, az alumíniumborítás eltávolítására a kerület kötelezte a céget, amely cserébe 300 millió forintos támogatást kap – írtuk 2018-ban, összefoglalva az addig történteket.