Világgazdaság

Ajzószert a forintnak!

A forint ma kora délután újabb szintátlépésre készül, fokozatosan gyengülve a reggeli értékhez képest. A blue chipek árfolyama ugyan emelkedik, már nem a tegnapi ralihoz hasonlóan.

Egy euróért 14 óra magasságában 264,88 forintot adtak, a hazai deviza fokozatosan veszít értékéből a nap folyamán, miközben az euró csak alig érzékelhető erősödést mutat a dollárral szemben. A dollár ára most 197,92 forint, a svájci frankért 185,27 forintot adnak.

A BUX 1,7 százalékos mínuszban, 24 628 ponton áll, a blue chipek ugyan jelenleg emelkednek, de már nem ostromolják a magasabb szinteket. A ralikat vezető OTP-ért jelenleg 7 215 forintot adnak, így a bankpapír továbbra is a nap vesztesei közé tartozik. A Mol ára 20 350 forint, a Richter értéke 42 770 forint, míg a Magyar Telekommal 779 forinton kereskednek.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Egészségbiztosítás Autók BÉT - Napi események Magyar Nemzeti Bank (MNB) forint elemzések - Gazdaság és Pénzügy Nemzetközi konfliktusok Pénzügyi és gazdasági válság PSZÁF Pályázati forródrót infrastruktúra-fejlesztés A Monetáris Tanács kamatdöntései OTP turizmus makroadatok BKV Nyugdíjkérdés Magyarországon Költségvetés 2012-2013 Fővárosi Gázművek Zrt. forintárfolyam Orbán Viktor Demján Sándor dollár Felmérések autóipar Elemzői vélemények Hitelek: lakás Bűnügyek országgyűlési választások 2010 Gyurcsány Ferenc autó gyógyszeripar A KSH jelenti repülés Reklám és Média Adósságválság az EU-ban béremelés makromutatók MSZP-ügyek fogyasztási cikkek átlagkereset Jobbik-ügyek A munka világa Deviza- és árupiac Fúzió és akvizíció IMF-megállapodás euró Befektetési lehetőségek Mol Botrányok a politikában Európai Unió MGYOSZ MDF-ügyek Egyesült Államok EU aloldal Tudomány - Kultúra ingatlanpiac Angela Merkel Richter árfolyam infokommunikáció Gázvezetékek Egészségügy - Gyógyítás Volánbusz Zrt. Fidesz-ügyek Adórendszer Magyarországon Oszkó Péter Magyar TelekomDeviza- és árupiac