forgalmaz

Ezúttal a Google is megbukott

A Google közölte: abbahagyja a Nexus One okos telefon forgalmazását. Ezzel gyakorlatilag véget ért a keresőóriás nagy projektje, amivel betört volna a mobilszektorba.
2010.07.19 Olvasási idő:

Melltartó, 6 éveseknek? - Elnézést kér a Marks and Spencer

A Marks & Spencer (M&S) elnézést kért és megváltoztatta az érintett termék leírását, miután szülők panaszt nyújtottak be a kislányoknak melltartóként árult ruhadarab miatt.
2010.05.13 Olvasási idő:

"Bárki venné meg az Opelt, vigye!"

Fritz Henderson ma egy konferencián beszélt a vállalat sorsáról. A General Motors vezetője szerint Németországnak támogatnia kell az Opelt és elfogadnia bármilyen, esetlegesen jelentkező vevőt.
2009.05.11 Olvasási idő:

Egy kétszáz méteres Anaconda ezer otthont láthat el árammal

A Checkmate Seaenergy vállalat a tenger hullámainak hasznosítására szakosodott. A cég olyan, mesterséges "tengeri kígyókat" készít, amelyek a víz mozgását átveszik és elektromossággá alakítják.
2009.05.07 Olvasási idő:

"Érdekelne, de hol lesznek két év múlva?" - Borotvaélen a Chrysler kereskedők

A Chrysler forgalmazói hálózata az összeomlás szélén áll. Az őket képviselő szervezet vezetője a csődbíróságnak elmondta: a céget körülvevő bizonytalanság miatt zuhannak az eladások, a kereskedők a túlélésért küzdenek.
2009.05.05 Olvasási idő:

"Koppintásban" nincs megállás: Itt a kínai Blu-ray

China Blue High-Definition Discnek (CBHD) nevezi a gyártó azt a kínai terméket, amely reményei szerint jelentős konkurenciát jelent a lassan népszerűvé váló Blu-ray számára.
2009.04.29 Olvasási idő:

Magyarországra jön a Nissan luxusautója, az Infiniti - Fotó

A Nissan luxusmárkáját az Infinitit a Gablini csoport képviselheti hazánkban. A kizárólagos importőri szerződést a nagyközönség számára csütörtökön nyíló genfi autószalon első szakmai napján írta alá Gablini Gábor.
2009.03.03 Olvasási idő:

Új cég forgalmazza a Plusssz-t

Januártól a Maspex Olympos (MO) Kft. vette át a Plusssz pezsgőtabletták értékesítését az eddigi forgalmazó VitaPlus Kft.-től - közölte a VGO-val Serfőző László, a társaság nyárlőrinci gyümölcsléüzemének és palackozójának cégvezetője.
2009.01.06 Olvasási idő: