haszonbérlet

Máris bírálják a kormány földosztási programját

Nyílt levélben fordult a vidékfejlesztési miniszterhez a Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete (MÉDOSZ), tiltakozva amiatt, hogy a kormány még ebben az évben meghirdeti azokat a földterületeket, amelyeknek 2017-ben lejár a haszonbérleti szerződése.
2013.04.14 Olvasási idő:

200 ezer hektárnyi földet hirdet meg az állam

Újabb földhaszonbérleti pályázatok lesznek elérhető, még az idén elbírálják 200 ezer hektárnyi állami föld sorsát – jelentette be a vidékfejlesztési miniszter szerdán.
2013.04.10 Olvasási idő:

Budai: Nincs az országban pénzember, aki részt kér a hatalomból

Magyarországon nem léteznek föld-oligarchiák. Aki mást állít, az ezzel a fogalommal nincs tisztában - szögezte le Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti államtitkára, elszámoltatási kormánybiztos az MTI-nek.
2012.05.25 Olvasási idő:

Új lehetőség a hazai termelők előtt

A Dombegyházi Agrár Zrt. leányvállalata, a Dombegy Agro Srl. hat éve bérel Romániában földet. „A csatlakozással megnyílt üzleti lehetőség több szempontból is fontos nekünk – emelte ki Isztin Ferenc, a részvénytársaság vezérigazgatója.
2011.12.22 Olvasási idő:

Mennyibe kerül egy hektár föld? - Többszörös árkülönbségek

A befektetési célú termőföld nem azonos az általában vett termőfölddel – jelentette ki Polyák László, a miskolci Tiszacash Zrt. vezérigazgató-helyettese a Tőzsdeklub közelmúltbeli rendezvényén.
2011.10.20 Olvasási idő:

A Fidesz szerint nem ment minden rendben a bábolnai ingatlanügyletnél

Az IKR Zrt. a bábolnai földek haszonbérleténél megtéveszthette a Nemzeti Vagyonkezelőt - közölte a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés elnöke
2009.07.31 Olvasási idő: